• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Df64’ten sonra upgrade önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fırat1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrardan merhabalar. Eureka single dose pro yu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Deneyimlerimi paylaşmak istedim.

İyi yönleri malzeme kalitesi df64e göre çok çok iyi ve şık duruyor. Ayar mekanizması güzel, hassas ayar yapmak kolay. Df64 e göre baya sessiz çalışıyor. Aldığım shotlar tutarlı ve dengeli. Belirgin bir channeling yaşamadım farklı kahvelerle denemek lazım.

Kötü yönlerine gelecek olursak belirgin bir retention var. ilk başlarda neredeyse 1gr civarı retention oluyordu şimdi 0.3-0.6gr civarında. bana kalırsa espresso için hala yüksek. df64 te 0.1gr civarıydı. kullandıkça düzelir belki.
Alignment da iyi değildi tek tarafa 4 kat alüminyum folyo koymam gerekti ve halen de içime sinmiş değil.
Beni esas rahatsız eden şeyse topaklanma. Belirgin bir topaklanma sorunu var df64te hiç başıma gelmiyordu bu. Belki kahvedendir bilmiyorum ama ilk günler hiç topaklanma yokken şimdi mercimek büyüklüğünde bir sürü topaklar oluyor.

Kullanan arkadaşlar varsa öneri/tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tekrardan merhabalar. Eureka single dose pro yu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Deneyimlerimi paylaşmak istedim.

İyi yönleri malzeme kalitesi df64e göre çok çok iyi ve şık duruyor. Ayar mekanizması güzel, hassas ayar yapmak kolay. Df64 e göre baya sessiz çalışıyor. Aldığım shotlar tutarlı ve dengeli. Belirgin bir channeling yaşamadım farklı kahvelerle denemek lazım.

Kötü yönlerine gelecek olursak belirgin bir retention var. ilk başlarda neredeyse 1gr civarı retention oluyordu şimdi 0.3-0.6gr civarında. bana kalırsa espresso için hala yüksek. df64 te 0.1gr civarıydı. kullandıkça düzelir belki.
Alignment da iyi değildi tek tarafa 4 kat alüminyum folyo koymam gerekti ve halen de içime sinmiş değil.
Beni esas rahatsız eden şeyse topaklanma. Belirgin bir topaklanma sorunu var df64te hiç başıma gelmiyordu bu. Belki kahvedendir bilmiyorum ama ilk günler hiç topaklanma yokken şimdi mercimek büyüklüğünde bir sürü topaklar oluyor.

Kullanan arkadaşlar varsa öneri/tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Önceki versiyonunu kullanıp ikinci elde satmıştım, önceki versiyonunda yine benzer sorunlar mevcuttu, yeni değirmen alırken de Pro'da klasik espresso bıçağı olduğundan almayı hiç düşünmedim, onun yerine Eureka'nın Zero AP 65 değirmenini aldım espresso için, 6 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

Topaklanma genelde declumber kaynaklı olabiliyor, açıp declumberini kontrol edebilirsiniz.

Geri