• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı DF64 MP SSP v4/5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yetkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
Listeledim

Yetkin

Barista
Merhabalar, asagidaki urunler uzun zamandir kendi kutularinda bekliyor, bugun fotograflarini cekmek icin cikardim, Tum urunlerde cizik ve kusur yoktur, kendi kutulari ve aksesuarlari tamdir.
Lelit Mara x V2 - 21 03 2023 de tarihinde alindi neredeyse kullanilmadi en fazla 5 15 shot arasinda olabilir o kadar kullanilmadi ki artik bende de izleri silindi :) hatirlamiyorum.
Uzerinde;
IMS QUARTZ Espresso Sepet 20/22g-B702TFH28NT - kullanilmadi.
IMS E61 Nanotec Precision Shower Screen ø 60mm-E61200RNT
Fotograftaki tools'la birlikte
Link
Lelit Mara X V2 - 32.000TL 21.03.2023 tarihinde espresso perfetto'dan alindi garantisi devam ediyor
Cafelat Robot- 14.000 TL

DF64 Single Dose Kahve Öğütücü v4/5 Karbon Siyah - 14.000 TL 17.03.2023 tarihinde alindi, MP SSP gecen aylarda takildi alignment yapildiktan sonra kullanilmadi, garantisi devam ediyor.
Comandante black MK4 - 8.500 TL iki adet polimer hazne ile birlikte (turuncu ve pembe) tum urunler 21 martta 2023 yilinda alindi, garantisi devam ediyor.
Fellow stagg ekg Kettle 6.700 TL 14 haziran 2023 yilinda almanya'dan aldim, herhangi bir problemi yoktur.

Orea V2 - 1000 TL
Orea V3 - 1.200 TL
Kalita celik 155 - 1.000 TL
Kalita 185 filtre - 350 TL 1 adet
Kalita 155 filtre - 300 TL 2 adet, tane fiyati

Kaffelogic Nano 7 - 40.000 TL 24.02.2023 tarihinde alindi, herhangi bir sorunu yoktur ve garantisi devam ediyor. Fotografta gorunen kavurma haznesindeki kararti kahve yagi, kavurma uzerinde herhangi bir etkisi yoktur ve gelbura da temizlenmemesi yonunde bilgi iletti.

Selamlar.

Son düzenleme:
Merhaba, Comandante ve Fellow Stagg Ekg ürünlerinize talibim. Dilerseniz özelden iletişim kurabiliriz.

Merhabalar, urunu rezerve eden arkadas vazgectigi icin tekrar aktif ilan. Kargo dahil son fiyat.
DF64 Single Dose Kahve Öğütücü v4/5 Karbon Siyah - 14.000 TL 17.03.2023 tarihinde alindi, MP SSP gecen aylarda takildi alignment yapildiktan sonra kullanilmadi, garantisi devam ediyor.

Son düzenleme:
Geri