• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Delonghi ECOV311.BG Espresso Makinası ve 51mm Espresso Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Radius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
4500

Radius

Yeni Üye
İsim
OKAN
Daha fazla  
İsim
OKAN
Espresso Makinası 2-3 yıldır bende 1 yıl kadar kullanıp sonrasında lelit mara x e geçmiştim.

Kontrolünü yaptım sorunsuz çalışıyor temiz durumda kutusu nerede bulamadım maalesef.

Fiyatları pazarlıksız yazıyorum son fiyatlardır.

Kahve Makinası: 4500 TL (tamper ve dozaj halkası hediye)

58mm tamper: 300 tl (Sıfır kutulu)

Çift taraflı 51mm tamper ve leveler: 400 tl SATILDI

Ecov 311 uyumlu 51 mm naked portafilter: 400 tl
(Ahşap kahverengi sap ve 1 sepet kutulu)

EC 685.M uyumlu 51mm naked portafilter: 400 tl (Hiç kullanılmadı yanlış sipariş vermişim 2 sepeti var açık kahverengi olan kutulu) SATILDI

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    133.6 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    90.8 KB · Görüntüleme: 77
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    116.5 KB · Görüntüleme: 70
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    153.4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
merhaba
EC 685.M uyumlu 51mm naked portafilter: 400 tl (Hiç kullanılmadı yanlış sipariş vermişim 2 sepeti var açık kahverengi olan kutulu)
nasıl sipariş yapabiıir miyiz?

bu ürün

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-12-11 at 01.16.08.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-11 at 01.16.08.jpeg
    149.5 KB · Görüntüleme: 77
Çift taraflı 51mm tamper ve leveler ve EC 685.M uyumlu 51mm naked portafilter (Hiç kullanılmadı yanlış sipariş vermişim 2 sepeti var açık kahverengi olan kutulu)
ikisi son fiyat ne kadar?

Geri