• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Delonghi dedica ec 685 ve ekstraları

Ürünün Fiyatı
8.500

toksoyagiz

Üye
İsim
Yağız Toksoy
Daha fazla  
İsim
Yağız Toksoy
Merhaba ürünü 2 sene önce bu işe merak salmamla almıştım kutusu faturası mevcut artık biraz daha profesyonel bir cihaz alma niyetindeyim cihazdan çok memnunum. Kendi portafiltresinin yanında aldığım bir portafiltre daha mevcut ayrıca 2 tane xl basıncsız sepet mevcut kendi sepetleri de mevcut ama yaklaşık 1.5 senedir hiç kullanmadım onları. Ayrıca 51mm neouza marka mesh i de mevcut. Kendi sepeti ile 14 15 gram çıktı alınırken mevcut sepet ile çok rahat 16-18 gram çıktı almak mümkün.Ayrıca ürünün normalde kendisi yanında plastik Tamper veriyor çok işlevsel değil 51mm Çelik Tamperi de ürünle göndereceğim Ürünün fotoğraflarını ekliyorum ciddi alıcılara ürünün çalışırkenki çıktısını video çekip atabilirim. Şimdiden hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• IMG_3603.jpeg
    IMG_3603.jpeg
    177.5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3604.jpeg
    IMG_3604.jpeg
    152.3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_3601.jpeg
    IMG_3601.jpeg
    125.7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_3599.jpeg
    IMG_3599.jpeg