• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi dedica ec 685 portafiltre sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Can3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can3434

Yeni Üye
İsim
Mehmet can belkaya
Daha fazla  
İsim
Mehmet can belkaya
Selamlar
Yeni demlemeye başladım ancak bu makinada şu sorunla katılaştım portafiltrenin içerisine yerleştirilen filtre makinaya takılı kalıyor müşteri hizmetlerini aradım olağan bir şey olduğunu söylediler daha önce karşılaşan var mıdır
Şimdiden bol ve kaliteli kahveli günler

Ekli dosyalar

• IMG_6675.jpeg
    IMG_6675.jpeg
    126.6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6679.jpeg
    IMG_6679.jpeg
    118.6 KB · Görüntüleme: 26
merhaba hocam ben de aynı makine kullanıcısydım genelde 3 sebepten oluyor
ama hiçbiri bir sorun yapmaz merak etmeyin

en yaygın sebep vakum etkisi shotı aldıktan sonra hemen çıkartırsanız basınç tahliye olmadığından yapışabilir

geup başlığı contası kirliyse sepeti tutabilir

bir de sepette aşırı fazla kahve koyduysanız suyla o kahve genleşir ve başlığa yapışır

Çok teşekkür ederim şuanlık kahve miktarı olarak ölçüsü ile yapıyorum yada boş yaktıgımdada aynı sorun ile karşılaştım

merhaba hocam ben de aynı makine kullanıcısydım genelde 3 sebepten oluyor
ama hiçbiri bir sorun yapmaz merak etmeyin

en yaygın sebep vakum etkisi shotı aldıktan sonra hemen çıkartırsanız basınç tahliye olmadığından yapışabilir

geup başlığı contası kirliyse sepeti tutabilir

bir de sepette aşırı fazla kahve koyduysanız suyla o kahve genleşir ve başlığa yapışır
Merhaba

Merhaba iyi akşamlar , bende dedica685 var , basınçlı sepetleri basınçsız ile değiştirdim fakat , bi türlü kahve akışı güzel olmuyor , sulu oluyor kahve çıktısı nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz

Merhaba iyi akşamlar , bende dedica685 var , basınçlı sepetleri basınçsız ile değiştirdim fakat , bi türlü kahve akışı güzel olmuyor , sulu oluyor kahve çıktısı nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz
Öğütücü olarak ne kullanıyorsunuz?

suludan kastınız hızlı bir akışsa genelde iki temel sorundan kaynaklanır
kalın öğütüm veya az doz
dozu sabit tuttuğunuzu varsayarsak öğütüm incelmeli ki suyun karşında bir direnç olsun ve o istediğiniz bal gibi akılı yakalayın.
Öğütücünüzün ayarını inceltmekle başlayın denemeye

suludan kastınız hızlı bir akışsa genelde iki temel sorundan kaynaklanır
kalın öğütüm veya az doz
dozu sabit tuttuğunuzu varsayarsak öğütüm incelmeli ki suyun karşında bir direnç olsun ve o istediğiniz bal gibi akılı yakalayın.
Öğütücünüzün ayarını inceltmekle başlayın denemeye
Hocam arkadaşta Vestel'in öğütücüsü varmış. Ayar yapabilmesi neredeyse imkansıza yakın

31 çeşit ayarı var diye yazıyor modeli Vestel x hocam , kaliteli bir öğütücü gibi bence , iyi değil mi acaba
orhan hocamın da dediği gibi
bende vosconun vardı bir tane 51 kademeli
asla ayar tutmuyordu.
Bu tarz ürünlerde ayarı tutturmak zor hocam çünkü öğütüm boyutu aralıkları gerçekten geniş
bi inceltirsiniz 45saniyede 1:2 alırsınız
bi kalınlaştırırsınız 20 saniyede 1:2 alırsınız
kademesiz veya klik aralıkları düşük değirmenleri tercih etmek daha iyi bu yönden

Geri