• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen tercihi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YavuzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YavuzA

Üye
İsim
Yavuz
Daha fazla  
İsim
Yavuz
Merhabalar hobiye yeni başlıyorum iki değirmen arasında kararsız kaldım. MHW-3BOMBER Racing M1 ve 1zepresso q air hamgisini tavsiye edersiniz?

Bende bu iki değirmen arasında kalıp 1zpresso Q air'de karar kılmıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum. V60 demleme için yeterli oluyor bana göre kötü yanı plastik olması statik yaratması ve 20gr dan fazla öğütüm kapasitesinin olmaması. Biraz daha ekleyip ikinci elde MHW-3BOMBER Blade R3 ve kingrinder k6 da düşünebilirsiniz. M1 ile Q air arasında hangisi uygunsa o alınabilir naçizane fikrim.

Bende bu iki değirmen arasında kalıp 1zpresso Q air'de karar kılmıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum. V60 demleme için yeterli oluyor bana göre kötü yanı plastik olması statik yaratması ve 20gr dan fazla öğütüm kapasitesinin olmaması. Biraz daha ekleyip ikinci elde MHW-3BOMBER Blade R3 ve kingrinder k6 da düşünebilirsiniz. M1 ile Q air arasında hangisi uygunsa o alınabilir naçizane fikrim.
Tesekkurler eger bulabilirsem2. El k6 ya da real alacagim olmaz ise m dusunuyorum

Son düzenleme:
ilk değirmen için ikinci el ile başlamanızı öneririm. başlarda değirmen deneme isteği daha fazla oluyor belki birkaç değirmen alıp satabilirsiniz hem tecrübe edinirsiniz hem de zarar etmezsiniz. acemiyken kötü sonuç alınca önce değirmen suçlanıyor en azından birkaç ay kullanmadan elden çıkarmamanızı öneririm.
5 bine m1 yerine geçenlerde hatırladığım 2750 ye q air, 4800 e r3, 6700 civarına timemore s3 vardı bunlar daha mantıklı olur yine birkaç hafta bakın belki güzel bir şey çıkar

ilk değirmen için ikinci el ile başlamanızı öneririm. başlarda değirmen deneme isteği daha fazla oluyor belki birkaç değirmen alıp satabilirsiniz hem tecrübe edinirsiniz hem de zarar etmezsiniz. acemiyken kötü sonuç alınca önce değirmen suçlanıyor en azından birkaç ay kullanmadan elden çıkarmamanızı öneririm.
5 bine m1 yerine geçenlerde hatırladığım 2750 ye q air, 4800 e r3, 6700 civarına timemore s3 vardı bunlar daha mantıklı olur yine birkaç hafta bakın belki güzel bir şey çıkar
Size katılıyorum şu anada forumda R3 bakıyorum bugun bi tane gördüm ama çok hızlı satılmış yetişemedim değiniz fiyatlarsa bulursam alacağım.

Geri