Onu yazmayı unutmuşum güzel hatırlattınız. V60 için kullanacağım.Ne için kullanacaksınız hocam
5bin hocam o yüzden bu ikisi arasındayım zatenHocam çıkabileceğiniz maksimum fiyat nedir
Teşekkürler tavsiyeniz içinBen m1 size v60 da yeterli olur diye düşünüyorum ve sifirindansa bu forumda temiz ikinci el m1 bulunuyor ona da bakabilirsiniz
Tesekkurler eger bulabilirsem2. El k6 ya da real alacagim olmaz ise m dusunuyorumBende bu iki değirmen arasında kalıp 1zpresso Q air'de karar kılmıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum. V60 demleme için yeterli oluyor bana göre kötü yanı plastik olması statik yaratması ve 20gr dan fazla öğütüm kapasitesinin olmaması. Biraz daha ekleyip ikinci elde MHW-3BOMBER Blade R3 ve kingrinder k6 da düşünebilirsiniz. M1 ile Q air arasında hangisi uygunsa o alınabilir naçizane fikrim.
M1 için normalini düşünmüstüm aslında ama onada bakarım teşekkürlerM1 de karar kılarsanız titanyum kaplama versiyonu var 5300 TL civarlarında onu tercih edebilirsiniz.
Size katılıyorum şu anada forumda R3 bakıyorum bugun bi tane gördüm ama çok hızlı satılmış yetişemedim değiniz fiyatlarsa bulursam alacağım.ilk değirmen için ikinci el ile başlamanızı öneririm. başlarda değirmen deneme isteği daha fazla oluyor belki birkaç değirmen alıp satabilirsiniz hem tecrübe edinirsiniz hem de zarar etmezsiniz. acemiyken kötü sonuç alınca önce değirmen suçlanıyor en azından birkaç ay kullanmadan elden çıkarmamanızı öneririm.
5 bine m1 yerine geçenlerde hatırladığım 2750 ye q air, 4800 e r3, 6700 civarına timemore s3 vardı bunlar daha mantıklı olur yine birkaç hafta bakın belki güzel bir şey çıkar