• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çürük kahvenin kavrumdan sonra seçilip ayrılması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bivol79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bivol79

Üye
Bugün her zamanki gibi aylık kahve alımım için @Firma1 ‘e gittim. Kavrulan kahveleri tek tek itina ile elle seçip, hatalı çekirdeklerden ayırıyorlardı.işlerini gerçekten titizlik ile yapıyorlar. Bilindiği üzere çürük, hatalı çekirdekler notaları bozuyor, kahveyi mahvediyor. Bu yüzden bu konu çok önemli. @Firma1 işinizi özenle, özveri ile severek yaptığınız, biz kahve severlere kaliteli kahveleri ulaştırdığınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sağlıcakla kalın… “Aradaki farkı görselde görebilirsiniz”

Ekli dosyalar

• 6b5e9585-7e85-4d8e-8032-e471f6724a81.jpeg
    6b5e9585-7e85-4d8e-8032-e471f6724a81.jpeg
    219.5 KB · Görüntüleme: 105
Bugün her zamanki gibi aylık kahve alımım için @Firma1 ‘e gittim. Kavrulan kahveleri tek tek itina ile elle seçip, hatalı çekirdeklerden ayırıyorlardı.işlerini gerçekten titizlik ile yapıyorlar. Bilindiği üzere çürük, hatalı çekirdekler notaları bozuyor, kahveyi mahvediyor. Bu yüzden bu konu çok önemli. @Firma1 işinizi özenle, özveri ile severek yaptığınız, biz kahve severlere kaliteli kahveleri ulaştırdığınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sağlıcakla kalın… “Aradaki farkı görselde görebilirsiniz”
Ultradan aldığım çekirdekler den sonra, malesef çekirdeklere bakış açım değişti. Malesef diyorum çünkü başka yerlerden aldığım diğer çekirdekler kötü gelmeye başladı.

@Firma1 @roasterbeg merak ettim ayıklanan atıl çekirdekleri nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Geri