teyyaredenkahve
Barista
- Konum
- İstanbul
- İsim
- Levent
Güzel bir tecrübe olmamış. Yani 35 TL diye bir kargo ücreti de hiç duymadım.Trendyoldaki alışverişteki problemden ötürü firmaya ikinci kez gönderdiğim mailden sonra orada harcağım tutar kadar (37,5 TL) çeki tanımlayı lutfettiler. Herkes ikinci şansı hakeder diye düşünürek (ama bu firma için geçerli değilmiş aslında) çeki kullanarak 77 TL lik La Rivera siparişi verdim. (indirimden sonra 39,5 TL ye düştü)
Ödeme aşamasında çeki kullanmak istediğimde 2 gün boyunca hediye çeki geçerli değil şeklinde hata aldım. Kendilerine tekrar mail attım kuponla ilgili düzenlemeleri tekrar yaptıklarını ve kullanılabilir olduğunu söylediler. Sonra tekrar denediğimde geçerli olduğunu gördüm alışverişi yaptım ve kargo ücreti alıcı ödemeli görünüyordu bir şüphelendim ancak yanındaki tutar "0" (Sıfır) olarak yazıyordu. Böyle bir durumda kargonun ücretsiz olduğunu düşünürsünüz sanırım ki ben de öyle yaptım ve şiparişi verdim.
Bir kaç gün sonra kargo teslimat için geldiğinde görevli benden 35 TL talep etti. Kargoyu kabul etmedim tabi. (10-15 olsa yine kabul etmezdim ama anlarım ve mantıklı bir fiyat olurdu) Verdikleri çekin bedelini kargo ücreti ile geri almak istediler sanırım. Kendilerine yine mail attım. Tabi ki yine cevap gelmedi. Ne zaman eleştirel bir mail olsa cevap gelmiyor çünkü. 1-2 gün sonra sipariş iptali maili geldi.(onu sistem otomatik gönderiyordur) Ne bir açıklama ne bir savunma ya da ne bir özür. İnanılmaz müşteri odaklı bir firma olduğunu görmüş oldum kendi adıma!!!
Hatalı olduğunu kabul ettiğin bir çekirdek satıyorsun, telafi etmek için ücret iadesi yapmak ya da tekrar ürün göndermek yerine hediye çeki tanımlıyorsun (hadi kabul) ama sipariş ekranında ücret görünmediği halde 35 TL lik alıcı ödemeli kargo ile göndermek hangi ticari ahlaka giriyor ben çözemedim. Çözebilen varsa açıklarsa sevinirim.
Başka çek alan ve kullanan arkadaşlar vardı sayın @oguzhanata sizin sipariş 35 TL lik kargo ücreti alıcıya ait olarak mı gönderildi?
@Comp-lexx Coffee Roastery mesajları gördüğünde umarım size bir açıklama yapar.