• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante X25 Trailmaster

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mark ifadesi bir çok üründeki jenerasyonu belirler aslında. Fotoğraf makinesinde de vardır, otomobillerde de. :)

Model adı değişmeden devam ediyor, ama jenerasyon değişiyorsa resmi ya da pratik olarak Mark2, Mark3 gibi nesil isimleri veriliyor.
Daha da aydınlandım. Cehaletin derinliklerinde, neyi bilmediğimi bile bilmediğim bir haldeymişim.

Merhaba
Ürünle ilgili sağlamlık testleri var mı. Mesela düşürdüm kavanozun girdiği kısım daha uzun yapıldığı için kırılıp çatlar mı. Ya da farklı yerlerine bir şey olur mu. Sanki sadece kozmetik kaygıları ortadan kaldırmak için, bunda dış kapmala yok, su toz gelse de üzülme diye yapılmış.
Bende MK3 var. Kamplarda özellikle kullanmak için daha uygun fiyatlı bir öğütücü aldım. Sağlamlık ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsem X25 almayı düşünüyorum.

Merhaba
Ürünle ilgili sağlamlık testleri var mı. Mesela düşürdüm kavanozun girdiği kısım daha uzun yapıldığı için kırılıp çatlar mı. Ya da farklı yerlerine bir şey olur mu. Sanki sadece kozmetik kaygıları ortadan kaldırmak için, bunda dış kapmala yok, su toz gelse de üzülme diye yapılmış.
Bende MK3 var. Kamplarda özellikle kullanmak için daha uygun fiyatlı bir öğütücü aldım. Sağlamlık ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsem X25 almayı düşünüyorum.

Bunlar değirmenin ilk tanıtımlarını yaparken dağlara taşlara fırlattıkları videolar paylaşıyorlardı hep.

Ncap ve Adac testlerinden başarıyla geçti diye yorumluyorum.

Merhaba
Merhaba,

Ekstrem koşullarda her öğütücüye zarar verebilirsiniz ancak standart ve genel olarak dikkatli kullanımda X25'in dayanımının çok yüksek olacağını söyleyebilirim. Toplam ağırlık düşük olduğu için düşme vb durumlara göre de zarar görme ihtimali çok düşük. Elbette bir sürü farklı şartı simüle edip kesin yanıt vermek zor, ama tıpkı polimer haznelerde olduğu gibi benim bütün eziyetlerime(çarpma, düşürme, ezme, fırlatma, vurma vs) çok iyi direndi. Ezcümle, kamp kullanımı için içim çok rahat olarak yanıma alırdım. Karadeniz gezimde Çamlıhemşin çamurlu patikalarına girdi çıktı, düştü ve sorun olmadı. Fırtına deresi taşlıklarına aynı şekilde, sorun olmadı. Hele ki alt hazne takılıyken(Tüm öğütücülerde hep bu şekilde muhafaza etmenizi tavsiye ederim) düşme durumlarında riskiniz neredeyse yok.

Başlıktaki bazı yazılar, başlıkta adı geçen E*** Al*** tarafından hukuki talep nedeniyle silinmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Comandante X25 Trailmaster indirimi aktif durumda.
Ek kampanya olarak Trailmaster + Travel Bag de ilave daha büyük indirimle seçeneklere eklendi.
https://tincoffee.net/urun/comandante-x25-trailmaster-dune/

Sipariş notunuza Kahve Kulübü yazmayı unutmayın lütfen. Her bir siparişinize Limited Series kahve hediyeleri ekleyeceğiz. Seçkinin kıpır kıpır kahveleri var, öğütücülerinize yakışır! :)

İndirim 12 Nisan'a kadar sürüyor, stoktan hemen gönderim başlayacak!

Herkese Sevgiler.

Bazı yazılar başlıkta yazılan birisi hakkında hukuki talep nedeniyle silinmiştir. Herhangi bir silme işleminde sebebi nedeniyle açıklamak zorundayız. Bu sebeple kimsenin gizlice silin talebini değerlendirmeye alamayız. Sadece sebepler bazen geç yayınlanabilir bu da bazen bazı acil büyüyen tartışma durumlarında olur. KVKK sebebiyle yazıyı yazanında hakkında yazılanında bilgilendirmek zorundayız.
Şunu yazmasanız ya, kim ne yazdı da silindi meraktan ölüyorum.

Bu arada hazır metin kullanıyorsunuz, birkaç başlık altında daha görmüştüm. Son cümlede hem yazım hatası (bağlaçlar ayrı olacak) hem de cümle düşüklüğü var.

Bu arada hazır metin kullanıyorsunuz, birkaç başlık altında daha görmüştüm. Son cümlede hem yazım hatası (bağlaçlar ayrı olacak) hem de cümle düşüklüğü var.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle editör olan arkadaşların önüne geldiği gibi değil de imla kurallarına dikkat ederek yazmaları gerekiyor.

Aksi halde trafik kurallarını takmayan bir polis gördüğünüzde hiç kızmayın.

Konuyu fazla uzatıp bu güzel kampanyanın önüne geçmeyelim. Teşekkür ederiz :) @raistlin

Başlıktaki bazı yazılar, başlıkta adı geçen E*** Al*** tarafından hukuki talep nedeniyle silinmiştir. Bu şekilde düzeltilmiştir.

Son düzenleme:
Yıl 2025 arada karşıma çıkan bu değirmeni sırf Comandante bir değirmenim olsun diye almak mantıklı mı ? Artıları eksileri nedir ? Hype bir ürün olarak mı kaldı artık sadece? Kingrinder K6’dan sonra uçurur kaçırır mı deneyim için alınır mı ?

Yıl 2025 arada karşıma çıkan bu değirmeni sırf Comandante bir değirmenim olsun diye almak mantıklı mı ? Artıları eksileri nedir ? Hype bir ürün olarak mı kaldı artık sadece? Kingrinder K6’dan sonra uçurur kaçırır mı deneyim için alınır mı ?
Şahsi fikrim kampta kullanılmayacaksa alınmamalı

Geri