Herkese merhabalar, 3 yıldır evde kendim v60 demliyorum. O zamanlar gerek arkadaşımın önerisi gerekse g50 modelinin çok uygun fiyata sahip olması sebebiyle Molent g50 aldım şu ana kadarda memnun bir şekilde kullandım, firma yetkilileri gerçekten iletişim konusunda çığır açmış çok ilgiler her türlü konuda yardımcı oluyorlar bu durum beni ekstra mutlu etti. Türkiyenin en büyük şehrinde yaşarken işim gereği çok küçük bir ilçeye taşındım daha önce espresso americano istediğimde dışarıdan alabiliyordum ama şu an yaşadığım yerde böyle bir imkanım yok. İlerleyen süreçte espresso makinesi alma düşüncem var. Kahve makinesinden önce iyi bir değirmene sahip olmam gerektiğinin bilincindeyim tek başıma yaşadığım içinde günde 2 fincan kahve tüketiyorum, tüketim miktarım az olduğu için elektrikli değirmenlere hiç bakmadım, el değirmeni beni yormuyor. Molent ile ilgili çeşitili olumsuz yorumlar var kendi halimde kahve demlediğim için bu konuda yeterli networke sahip değilim Molent G50 ile espresso kıvamında kahve çekilir mi çekerse iyi bir kahve alır mıyım? Kahve değirmenini değiştirecek olursam Comandante c40 alma düşüncem var ikinci bir değirmen alırsam Molen'ti de iş yerinde kullanabilirim.
Asıl sorum şu kahve öğütümünde Molent Comandante'nin altında mı kalıyor Espresso için G50im varken C40 a geçmeye değer mi?
Asıl sorum şu kahve öğütümünde Molent Comandante'nin altında mı kalıyor Espresso için G50im varken C40 a geçmeye değer mi?