Siyah olanının dışında kaplama var mı yoksa direk metal üstü boya mı?Şimdiden hoş geldiniz!
Siyah için son 2 arkadaşlar!
Selamlar, comandante’nin yayını ne sıklıkla değiştirmeliyiz? Değiştirmemize gerek var mı? Geçen gün değirmeni temizlerken yayda aşınma izleri gördüm ve aldığımdan beri hiç değiştirmedim acaba clicklerde farklılık yaratır mı diye düşündüm.
Rica ederim.
5. senemizdeyiz ama deforme olan, işlevini yitiren bir yay olmadı henüz. Olursa da elde öyle çok var ki, hepimizi bir 10 sene götürür.![]()
Merhabalar,Selamlar, comandante’nin yayını ne sıklıkla değiştirmeliyiz? Değiştirmemize gerek var mı? Geçen gün değirmeni temizlerken yayda aşınma izleri gördüm ve aldığımdan beri hiç değiştirmedim acaba clicklerde farklılık yaratır mı diye düşündüm.
Merhaba,bir sorum olacak, ahsap kaplama ile digerin arasindaki fark sadece goresellik farkimi? yoksa dayaniklik bakimindan bir artisi varmi?
Bir üstteki mesajda açıkladığım gibi. Tüm Comandante'ler paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Ahşap olanlarda lamine bir ahşap tabakası kaplamasıyla nihai gövde oluşur. Siyah modelde ise paslanmaz çelik gövde üzerine powder coating(toz boya kaplama) yapılır. Mat, dokulu ve kavramayı arttıran türde bir boya kaplamadır.Siyah olanının dışında kaplama var mı yoksa direk metal üstü boya mı?
Merhaba, bu indirimi kaçırdık sanırım, yakın zamanda benzer bir kampanya düşünüyor musunuz? TeşekkürlerŞimdiden hoş geldiniz!
Siyah için son 2 arkadaşlar!
Bu güzel bir haber başka güzel haberlerde bekleyelim mi? @raistlinMerhaba Arkadaşlar,
Comandante'leriniz bugün depomuza varıyor!
Yarın tüm stok ve kontrol işlemlerinin ardından Cuma günü ürünlerinizi kargolamış olacağız. Önsipariş veren tüm arkadaşlarım en geç hafta başı öğütücülerine kavuşmuş olacaktır böylece. Yarın kontrol günü olduğu için kargolama sağlayamayız, anlayışınıza çok teşekkürler.
Herkese Sevgiler.
İlgi ve alakanız için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz kumandanı.Merhaba Arkadaşlar,
Comandante'leriniz bugün depomuza varıyor!
Yarın tüm stok ve kontrol işlemlerinin ardından Cuma günü ürünlerinizi kargolamış olacağız. Önsipariş veren tüm arkadaşlarım en geç hafta başı öğütücülerine kavuşmuş olacaktır böylece. Yarın kontrol günü olduğu için kargolama sağlayamayız, anlayışınıza çok teşekkürler.
Herkese Sevgiler.
Ben kullanıyorum mk3 var bende.iyi günler
Katlanabilir Bakım Çantası - ULTRALIGHT
Katlanabilir Bakım Çantası - ULTRALIGHT null Trekking yaparken kişisel eşyalarınızı taşımanız için birçok kullanışlı cebe sahip oldukça hafif kişisel bakım çantası.www.decathlon.com.tr
bu üründen kulanan varmı? comandante mk4 sığarmı bu çantaya?
ürünün boyutları
Katlı haldeyken: 18cm X 8cm X 3cm
Merhaba,Merhaba Togay Bey,
Chocolate modeli için de benzer bir indirim ihtimali olsa keşke tekrar