• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Absürd bir durumla karşı karşıyayım.

Temizlemek için açtım. Temizledim ve güzel bir şekilde kapamaya çalışıyordum ki. Değirmen 0 noktasına gelmeden çevirme plastiği dönmemeye başlıyor. Değirmen dönüyor ama daha fazla klik sayısını küçültemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

alttan baktığımızda önce küçük rulman (içe dönük) sonra yaylı organizma en son çevirme plastiği.

Üstten baktığımızda ise rulman (içe dönük) orta mil.

Düzenleme: Üst rulmanı her ne kadar doğru yöne de taksam yanlış kısımdan takıyormuşum. Haloldu.

Son düzenleme:
Selamlar, comandante’nin yayını ne sıklıkla değiştirmeliyiz? Değiştirmemize gerek var mı? Geçen gün değirmeni temizlerken yayda aşınma izleri gördüm ve aldığımdan beri hiç değiştirmedim acaba clicklerde farklılık yaratır mı diye düşündüm.

Selamlar, comandante’nin yayını ne sıklıkla değiştirmeliyiz? Değiştirmemize gerek var mı? Geçen gün değirmeni temizlerken yayda aşınma izleri gördüm ve aldığımdan beri hiç değiştirmedim acaba clicklerde farklılık yaratır mı diye düşündüm.
Rica ederim.

5. senemizdeyiz ama deforme olan, işlevini yitiren bir yay olmadı henüz. Olursa da elde öyle çok var ki, hepimizi bir 10 sene götürür. :D

bir sorum olacak, ahsap kaplama ile digerin arasindaki fark sadece goresellik farkimi? yoksa dayaniklik bakimindan bir artisi varmi?

Merhabalar,

Yay kırılmadıkça değişime ihtiyaç duymaz. Bugüne kadar da öyle bir durum hiç olmadı 5 sene içinde. Üretimden çıktığı andan itibaren üzerinde izler olur, merak etmeyin, basit mekanik hareket parçasıdır. :)

bir sorum olacak, ahsap kaplama ile digerin arasindaki fark sadece goresellik farkimi? yoksa dayaniklik bakimindan bir artisi varmi?
Merhaba,

Başlık içindeki geçmiş mesajlarımda da zaman zaman detaylıca açıkladım. Ahşap kaplama görsel ve estetik bir fark sunuyor. Aynı zamanda dokunma hissiyatı da malzemeden dolayı daha sıcak ve canlı. Dayanım ya da performans anlamında değişen bir durum oluşmaz boya kaplı modellerle ahşap kaplı modeller arasında.

Siyah olanının dışında kaplama var mı yoksa direk metal üstü boya mı?
Bir üstteki mesajda açıkladığım gibi. Tüm Comandante'ler paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Ahşap olanlarda lamine bir ahşap tabakası kaplamasıyla nihai gövde oluşur. Siyah modelde ise paslanmaz çelik gövde üzerine powder coating(toz boya kaplama) yapılır. Mat, dokulu ve kavramayı arttıran türde bir boya kaplamadır.

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante'leriniz bugün depomuza varıyor! :)

Yarın tüm stok ve kontrol işlemlerinin ardından Cuma günü ürünlerinizi kargolamış olacağız. Önsipariş veren tüm arkadaşlarım en geç hafta başı öğütücülerine kavuşmuş olacaktır böylece. Yarın kontrol günü olduğu için kargolama sağlayamayız, anlayışınıza çok teşekkürler.

Herkese Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Yarın tüm stok ve kontrol işlemlerinin ardından Cuma günü ürünlerinizi kargolamış olacağız. Önsipariş veren tüm arkadaşlarım en geç hafta başı öğütücülerine kavuşmuş olacaktır böylece. Yarın kontrol günü olduğu için kargolama sağlayamayız, anlayışınıza çok teşekkürler.

Herkese Sevgiler.
Bu güzel bir haber başka güzel haberlerde bekleyelim mi? @raistlin

Merhaba Arkadaşlar,

Herkese Sevgiler.
İlgi ve alakanız için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz kumandanı.

iyi günler

bu üründen kulanan varmı? comandante mk4 sığarmı bu çantaya?
ürünün boyutları
Katlı haldeyken: 18cm X 8cm X 3cm

iyi günler

bu üründen kulanan varmı? comandante mk4 sığarmı bu çantaya?
ürünün boyutları
Katlı haldeyken: 18cm X 8cm X 3cm
Ben kullanıyorum mk3 var bende.
3 bölmeden oluşuyor. büyük kısma gövde diğer kısımlarada çevirme kolu ve küçük tartı koyuyorum.
Darbe koruması beklemeyin ama ince bi yapısı var.

Geri