• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sözen değirmenden Comandanteye geçtim yakınlarda, gerçekten bisikletten inip uçağa binmek gibi, ışık yılları fark var içtiğim kahvede. Sözen ile 4-5 dakika süren öğütme comandante ile bir dakikadan az sürüyor.

Arkadaşlar önsipariş Red Clix hediyesi dün bitti, ancak çok fazla mesaj geliyor.

Önsiparişte Comandante + Red Clix için ek +3 stok açıyoruz. Lot X de yine hediye ayrıca. Tekrarı olmayacak.

Sipariş notuna Kahve Kulübü yazmanız yeterli.

Son düzenleme:
Red Clix ek stok hediye kampanyası da doldu arkadaşlar, teşekkürler.

@Rudiger Simon Tüm Comandante'ler paslanmaz çeliktir. Siyah, Burgundy, Green ve Cobalt paslanmaz çelik üzerine boya kaplamadır. Diğerleri ise ahşap kaplama.

Red Clix ek stok hediye kampanyası da doldu arkadaşlar, teşekkürler.

@Rudiger Simon Tüm Comandante'ler paslanmaz çeliktir. Siyah, Burgundy, Green ve Cobalt paslanmaz çelik üzerine boya kaplamadır. Diğerleri ise ahşap kaplama.
Bende siyahı var, diyelim boya attı :) atmaz da diyelim attı ya da rengini değiştirmek istedim. Metal boyasıyla mı boyanıyor? Ne çeşit bir boya uygulanıyor.

Arkadaşlar merhaba,
Evde çocukların merakından korumak için dolap içi çekmecede vs. ve ufak taşımalarda kullanmak için minimal bir çanta arıyorum.

1zpresso’lardaki çevirme kolunu da pratikçe sığdıran şu tasarım çok hoşuma gitti.

Tavsiyeniz var mı acaba?

Ekli dosyalar

• 1C4BC124-9126-47EA-B0EE-008A2BDB9D55.jpeg
    1C4BC124-9126-47EA-B0EE-008A2BDB9D55.jpeg
    56.4 KB · Görüntüleme: 143
Ve sürpriz: Comandante'ler geldi! Tüm önsiparişleri bugün kargoluyoruz.

Lot X kampanyası genele bitti, Kulüp için son 5 şeklinde devam ediyor. Sipariş notuna Kahve Kulübü yazmanız yeterli.

Bugün itibariyle satın alacağınız tüm Comandante'ler derhal kargolanacak.

Sevgiler.

Togay hocam Stagg’ler içinde bir sürpriz gelir mi?

Arkadaşlar merhaba,
Evde çocukların merakından korumak için dolap içi çekmecede vs. ve ufak taşımalarda kullanmak için minimal bir çanta arıyorum.

1zpresso’lardaki çevirme kolunu da pratikçe sığdıran şu tasarım çok hoşuma gitti.

Tavsiyeniz var mı acaba?
Böyle küçük ve kibar çanta olsa cmd için bende almak isterdim..

Fellow işlemleri devam ediyor arkadaşlar, bizim elimizde değil o süreçler.

Comandante'ciler ellerini çabuk tutsun ama günün kargoları için :)

Sorun şu ki, çanta tek satılmıyor

Fiyatı da uygun görünüyor. Muhtemelen malum Çin sitelerinde satılıyordur.

Geri