• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Merhaba arkadaşlar,

Bu Cuma akşamı saat 21:00 için "Şeffaf Fiyat Politikası ile Burundi Kampanyası" konuşacağımız toplantıya hepinizi beklerim.

Toplantı öncesi zoom bağlantısını yine buradan paylaşacağım. Toplantı sonrasında da kampanyayı başlatırız diye düşünüyorum.

Sevgiler,

Ömer

Merhaba arkadaşlar,

Teknik detaya boğmadan ama kahve fiyatlamasının arka planını olabildiğince paylaşabileceğim bir sunum ile saat 21:00 da buluşacağız.
Zoom bağlantısını aşağıda paylaşıyorum.

21:00 a yaklaşırken ben oradayım beklerim.

Meeting ID: 857 540 4108
Passcode: b8mCE3

Waiting room disable edilebilir ben de beklemedeyim :)

Yeni fark ettim. Kacirdim...:sleep:😭

Ömer Bey etkinliğe tek başına devam ediyor olabilir mi? Farkındadır umarım 😄

Bence Ömer beyin bugünkü canlı yayında söyledikleri, Türkiye şartlarında kimseden beklenmeyen, hatta hayal bile edilemeyen bir CESARET örneğidir.
Eğer bu projesi tutarsa, ilkler arasına girer ve adını başa yazdırır.
Ben destekliyorum. 🙂

Teşekkürler Aydoğan Bey, yarın bu konuda belki daha açıklayıcı bir metin paylaşabilirim sizlerle. İlginize teşekkürler 🙏

Ben çekirdekler konusunda elbette haddimi aşmak istemem ancak, bu gün ortalama bir çekirdek için uygular, yarın efsane çekirdekler için uygular.
Burada asıl mesele büyük resme bakmaktır diye düşünüyorum.

Teşekkürler Aydoğan Bey, yarın bu konuda belki daha açıklayıcı bir metin paylaşabilirim sizlerle. İlginize teşekkürler 🙏
Naçizane önerim, canlı yayınlarınız İnstagram ya da Facebook üzerinden olursa katılım oranı çok daha fazla olur.
Örneğin ben bu gün sizin yayınınız için ilk defa Zoom indirdim ve bağlanma güçlüğü çektim sonra kopmalar oldu vs. 🙏

Son düzenleme:
Geri