Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Coffeenutz'ın aylık alımı benim askerliğe denk gelmişti. Şimdi siteye girdim la sirena ve rumudamo'yu görünce hemen davrandım. Bir ara hambela vardı çok çok iyi espressoydu.
Coffeenutz'ın aylık alımı benim askerliğe denk gelmişti. Şimdi siteye girdim la sirena ve rumudamo'yu görünce hemen davrandım. Bir ara hambela vardı çok çok iyi espressoydu.
Arkadaşlar, genel bilgilendirme: bildiğiniz gibi oy/kaporası 100’e ulaşan kahveleri gönderiyoruz ve oy kullanmak için bir son tarih yok ancak Pazar akşamları liste yenilenebilir ve listeye fiyat özelliği eklendi.
''Yüzen kahve'' ne kadar hatırlanıyor,uygulanıyor bilmiyorum ama commandante 11-12 click ile istediğim yerde ekipmansız kahve içebiliyorum.Ömer Beye teşekkür ederim.
''Yüzen kahve'' ne kadar hatırlanıyor,uygulanıyor bilmiyorum ama commandante 11-12 click ile istediğim yerde ekipmansız kahve içebiliyorum.Ömer Beye teşekkür ederim.
Ben ve bir kaç tarikat üyemiz hatırlıyor ve tüketiyor @mkadirt Aslında ekipman furyasına karşı bir farkındalık yaratmak istemiştim şu anda duruyor ama önümdeki projeler bitince tekrar canlandıracağım. Öğütümünüz çok doğru ve o projenin esas ArGe çıktısı bu moka pot öğütümü bir diğeri de her ne kadar projede ona özel kavuruyor olsak da yıkanmış ve açık kavrum bir kahve seçimi olabilir.
Şimdi enerjimin çoğunu kavuruculukta grafik ve yine ekipman furyasından kurtulunmasına harcıyorum biraz zaman alacak (acelem de yok) ama Grup-Al ilerledikçe ses ile kavurmanın gücünü hep beraber göreceğiz.
Maalesef 250 gramı 1000 liranın altında kahve yok ve bu Türkiye kahve piyasasında yeni normal olmaya başladı, sadece sizle ilgili de değil. Bi ara Avrupa kavurucularıyla fiyatlar aynı hale gelmişti. Şimdi fark bizim aleyhimize açılmaya başladı.
CoffeeNutz ile bir anlaşmaya vardım. Benim için de çok heyecanlı bir birliktelik. Bundan itibaren firmanın bütün kahvelerinin kavrumunu ben üstleniyorum. @Ömer Aydın 'nın akustik bazlı kavrum modeli ile kavrumlarınızı yapıyor olacağım.
CoffeeNutz ile bir anlaşmaya vardım. Benim için de çok heyecanlı bir birliktelik. Bundan itibaren firmanın bütün kahvelerinin kavrumunu ben üstleniyorum. @Ömer Aydın 'nın akustik bazlı kavrum modeli ile kavrumlarınızı yapıyor olacağım.
Böylece şu anda Kenya Wanrich Yıkanmış Liste fiyatı 750₺ olan kahvemize 450₺’ye inen fırsatlarla sahip olabiliyorsunuz.
Artık Grup-Al’da kampanya iptali de yok; her senaryoda gönderim yapılıyor; örneğin ilk sipariş geldiği anda kampanya 675₺ ile başlıyor sonra sırasıyla 600₺ ve tam başarıda 450₺’ye ulaşıyor.
Ayrıca indirim sağlamanın farklı yolları da var. Arkadaş daveti ile kendi maksimum indiriminizi elde edebiliyorsunuz örneğin; 2 davet ile doğrudan 450₺ baremine ulaşabiliyorsunuz.
Başka bir özellik de sonraki kampanya için indirim kazanmanız; eğer sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada 1 basamak daha avantajlı başlıyorsunuz.
Kaç kutu alınacağı seçilir ve “Sandalye çek” butonuna basılır.
Yönlendirilen coffeenutz.net sayfasından ödeme yapılır.
Kampanya bitişine kadar yapacağınız başka bir şey yok
Ek adımlar:
Katılım arttıkça indiriminiz kadar tutar CoffeeNutz hesabınıza yüklenecek. Bunu sonraki Grup-Al veya herhangi bir CoffeeNutz alışverişinizde kullanabilirsiniz.
Davet ettiğiniz arkadaşların alım yapması durumunda toplu alım miktarından bağımsız olarak doğrudan 3. Basamağa (bu örnekte 450₺) gidebilirsiniz.
Sonraki kampanyaya eklenirseniz o kampanyada eklediğiniz miktara göre en indirimli basamaktan başlayabiliyorsunuz (örnek: 200 kutuya ulaşılmasa bile bu örnekte 390₺ / kutu alım hakkı).
2 yıldır üzerinde çalıştığımız ve “Roast Acoustic Stages (RAS)” adını verdiğim sese dayalı tutarlılık modelinin testleri tamamlandı.
Bu model ile geçtiğimiz aylarda aldığımız sonuçlar tutarlığı garanti altına alabildiğimizi bize gösterdi.
Bu heyecana ortak olan çok sayıda kahve kavurma uzmanı öğrencilerim ile bir model tasarladık.
Böylece CoffeeNutz merkezde kahve tedariği, reçetelerin yönetilmesi ve dünyadaki en nadide kahvelerin arayışına dair çalışmalarımızın da artmasını hedefliyoruz.
Bu büyük bir heyecan ve zaten çalışan bir sistemin bir üst versiyonunu sizlerle uzun süren bir çalışma sonunda paylaşabildiğim için çok mutluyum.
Usulca ve tek çeşit ile başlıyoruz ancak portalın (ilk girdiğiniz sayfa) gittikçe renkleneceğini hayal etmek hiç zor değil sanırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.