• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Ömer bey selamlar açıkçası sizden espresso özelinde çekirdek ve kavrumlar bekliyoruz. Worka tadı damağımızda kaldı..
Bugün Fincamigos u flairda espresso olarak denedim 19/38 gerçekten harika oldu espresso için tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar,

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım. Atatürk'ü anma ihtiyacı sürekli artıyor ama bu aralar Türk Kahvesi aklımda dönüyordu ben de sizden gelen yaratıcı teklifleri biraz harmanlayıp yeni bir kampanya açtım.

@Baki ve @Shepherd fikir babalarımız - verdikleri ilham için ayrıca teşekkür ederim.

Diğer fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim, tüm yazılanlar bende kayıtlı, özelden irtibata geçerlerse önümüzdeki hafta düzenlenecek İzmir Kahve Festivali'ne birer davetiye hediye etmek isterim, istedikleri günü özelden yazabilirler...

---
Gelelim kampanyaya:

Kampanya şu anda aktif, ilk alımlar yapılıyor, buradan eklenebilirsiniz: Grup Al 19 Mayıs Kampanyası
Odağımız en iyi Türk Kahvesi tecrübesi... Bu yüzden seçkimizde yer alan ve kişisel olarak da bu yöntemdeki favorilerim Burundi FW15+ ve Kolombiya Fincamigos Geisha Washed seçtim.
Her kutu 2 x 100 gram kahve içeriyor.
Çekirdek veya Türk Kahvesi için öğütülmüş olmak üzere 2 seçenek var.
Alım hedefi: 190 Kutu
Kampanya süresi: 5 Gün
İndirim: %40

Miktar ve indirim oranı yüksek çünkü hedef Türk Kahvesi için biraz daha farkındalık yaratmak. Umarım hedefime bir nebze yaklaşırım.

Elbette çekirdekleri başka yöntemlerde de deneyebilirsiniz ama bu yüksek indirim karşılığında temennim bunu Türk Kahvesi için kullanmamız.
---

Bu Cumartesi etkinliği de bu paralelde Türk Kahvesi üzerine olacak her zamanki gibi 14:00 da başlıyoruz.

Reçete olarak Fincamigos için şimdiden şu bağlantıyı tavsiye ederim (cmd click 7), bu sadece paylaşım için çekilmedi nefis bir tecrübe yaşandı orada:)

Sevgiler
Merhaba :)
Bu hafta tek oturum olacak sanırım değil mi? 🙄 Geçen hafta ucundan da olsa 2.oturumu yakalayabilmiştim iyi olmuştu. :)

İlk başta indirim oranı daha düşüktü, biraz üstüne gittim sanırım sevgili @Ömer Aydın 'ın, gençler olarak bir bayram havası yaşayalım, imkanı olan olmayan herkes deneyebilsin diye kırmadı bizi. :) Şuanki durumda grup-aldan Gesha alana Burundi bedava gibi oldu, indirim oranı çok iyi destekleri için de Kerem'e @Baki teşekkürler. (Kur böyle gitmeye devam ederse yakında bırakın geshayı, typica içemeyeceğiz bu ayrı bir konu :D )

Konsept Türk kahvesi kızmayın bana ama Gesha'nın büyük bir kısmını ara ara 10gr'lık V60 demlemeleri yaparak deneyimlemek istiyorum. Bu uğurda da 01 dripperlı arkadaşlarımla ortak reçeteler hazırlamayı çok isterim. Umarım hedefe ulaşırız, indirim ve bundle çok iyi. Bu seferki grup-al, grupça al stokla değil de grupça al beraber deneyimle şeklinde olacak gibi. :D

P.S. Türk kahvesi özelinde Bombe favorim olmuştu, afiyetle bitirdim şimdi, bir paket daha söyledim dün geldi benim gözdem o oldu.

@Ömer Aydın bey öncelikle çok teşekkürler, çok güzel bir fırsat olmuş. açıkçası türk kahvesi hafta bir veya iki defa içiyorum, dolayısıyla çekirdeklerin yarısından fazlası filtreye gitmek üzere alım yapmayı düşündüm. kavrumda fark var mı?
Rica ederim, Türk Kahvesi yöntemi için ona özel bir kavurma profili uygulamıyorum, bu çekirdekler doğası itibarı ile yönteme uygun ama elbette filtre olarak tüketebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım. Atatürk'ü anma ihtiyacı sürekli artıyor ama bu aralar Türk Kahvesi aklımda dönüyordu ben de sizden gelen yaratıcı teklifleri biraz harmanlayıp yeni bir kampanya açtım.

@Baki ve @Shepherd fikir babalarımız - verdikleri ilham için ayrıca teşekkür ederim.

Diğer fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim, tüm yazılanlar bende kayıtlı, özelden irtibata geçerlerse önümüzdeki hafta düzenlenecek İzmir Kahve Festivali'ne birer davetiye hediye etmek isterim, istedikleri günü özelden yazabilirler...

---
Gelelim kampanyaya:

Kampanya şu anda aktif, ilk alımlar yapılıyor, buradan eklenebilirsiniz: Grup Al 19 Mayıs Kampanyası
Odağımız en iyi Türk Kahvesi tecrübesi... Bu yüzden seçkimizde yer alan ve kişisel olarak da bu yöntemdeki favorilerim Burundi FW15+ ve Kolombiya Fincamigos Geisha Washed seçtim.

Miktar ve indirim oranı yüksek çünkü hedef Türk Kahvesi için biraz daha farkındalık yaratmak. Umarım hedefime bir nebze yaklaşırım.

Elbette çekirdekleri başka yöntemlerde de deneyebilirsiniz ama bu yüksek indirim karşılığında temennim bunu Türk Kahvesi için kullanmamız.
---

Bu Cumartesi etkinliği de bu paralelde Türk Kahvesi üzerine olacak her zamanki gibi 14:00 da başlıyoruz.

Reçete olarak Fincamigos için şimdiden şu bağlantıyı tavsiye ederim (cmd click 7), bu sadece paylaşım için çekilmedi nefis bir tecrübe yaşandı orada:)

Sevgiler
@Ömer Aydın bey öncelikle çok teşekkürler, çok güzel bir fırsat olmuş. açıkçası türk kahvesi hafta bir veya iki defa içiyorum, dolayısıyla çekirdeklerin yarısından fazlası filtreye gitmek üzere alım yapmayı düşündüm. kavrumda fark olacak mı?

Ömer bey Türk kahvesi için özellikle tavsiye ediyorsa vardır bir hikmeti diyerek siparişi oluşturdum 😬 bayramda bazı eşe dosta bombe demlemiştim Türk kahvesi olarak. Herkes kahve nereden, içine ne koydun, neyli bu gibi sorular sordu :) demek ki bizim millet acı kahve sevdiğinden değil diğerlerini tatmadığından sürüden ayrılamıyor diye düşündüm. 5-6 aileye bu konuda dokunduğum için mutluyum.

Şuraya güzel bir link bırakalım.

Ömer bey Türk kahvesi için özellikle tavsiye ediyorsa vardır bir hikmeti diyerek siparişi oluşturdum 😬 bayramda bazı eşe dosta bombe demlemiştim Türk kahvesi olarak. Herkes kahve nereden, içine ne koydun, neyli bu gibi sorular sordu :) demek ki bizim millet acı kahve sevdiğinden değil diğerlerini tatmadığından sürüden ayrılamıyor diye düşündüm. 5-6 aileye bu konuda dokunduğum için mutluyum.

Şuraya güzel bir link bırakalım.

Aynı şeyi ben de yaşadım ya, en az bir demleme yaparım her kahveyi türk kahvesi olarak Bombe başkaydı. Sırf bu yüzden bir paket daha aldım sadece TK içmeyi düşünüyorum bombeyi. :D

Ama dediğiniz gibi fincamigos heyecanlandırdı, o hindistan cevizini istiyorum 🙂

Merhaba arkadaşlar,

---
Gelelim kampanyaya:

---

Sevgiler
Katılım sayısının neden 5 kişi olarak göründüğünü anlamadım. Ben de katıldım ama görünmüyorum.

Katılım sayısının neden 5 kişi olarak göründüğünü anlamadım. Ben de katıldım ama görünmüyorum.
Mevcut gruba katılım yerine yeni grup açıldığında böyle oluyor.

Ben bu kampanyadaki tüm siparişleri göndereceğim, yan gruplar da buna dahil.

Sevgiler

Aynı şeyi ben de yaşadım ya, en az bir demleme yaparım her kahveyi türk kahvesi olarak Bombe başkaydı. Sırf bu yüzden bir paket daha aldım sadece TK içmeyi düşünüyorum bombeyi. :D

Ama dediğiniz gibi fincamigos heyecanlandırdı, o hindistan cevizini istiyorum 🙂
Dün o hindistan cevizi sardı dükkanı, şimdiden afiyet olsun @Shepherd

İndirime, kahveye bir şeylere doyduk galiba ahali, yüzde kırk indirim var 5 kişi toplandık sadece :D ne olacak bizim reçeteler, yüzde yirmiyken yıkılmıştı buralar 🙂
Doymadık. 250 gramı 113 lira olan Burundi'nin 100 gramı 71 lira. Oradan %40 indirimli. Aynı indirim miktarını Etiyopya'lar da dahil olmak üzere 250 gram şeklinde yapalım bakalım ne oluyor :)

Doymadık. 250 gramı 113 lira olan Burundi'nin 100 gramı 71 lira. Oradan %40 indirimli. Aynı indirim miktarını Etiyopya'lar da dahil olmak üzere 250 gram şeklinde yapalım bakalım ne oluyor :)
Güzel detay, ben fincamigos fiyatına bakmıştım, burundiye bakmamıştım. 316>158 oluyor ama 113>56 değil. Belki de başka maliyetler hesaplanarak farklı bir prosedürle fiyatlandırma yapıldı.

Bu haliyle, başka maliyetleri hesaba katmazsak, 250gr fiyatlandırması üzerinden yüzde 20 gibi olmuş ele geçen kahvelerdeki indirim. Bu açıdan hiç bakmamıştım.

Burundi yıkanmışın liste fiyatı uzun süredir kampanya fiyatı gibi tutuluyor @nuclearmoonrise

Ama 100G satılsaydı ki satılmadı ve satılmayacak muhtemelen, listesi 71₺ olurdu.

Bu kampanyada %40’a çıkabilmemiziin sebebi 100G paket dolum ek zahmetini görmezden gelmem.

% üzerinden spekülasyon yaptığımı hatırlamıyorum kampanyanın mutlaka başarılı olması değil…

Türk Kahvesi tutundurması için buna giriştiğimi belirtmiştim.

Ve özetle daha önce de yaptığım gibi verebileceğim en düşük fiyatı verdim - bu aynı zamanda “şöyle yapalım bakalım ne oluyor” şeysine (sahiden nedir bu?) cevabım.

Yüzde açıklamaları ile gündemi yormak istemedim çünkü artık yapabileceğimi yaptığıma dair bir güveni tüm grupta oluşturduğumu tahmin ediyordum.

Yanılmışım.

Yorumların bu topluluk için çok değerli ve sağduyulu olduğun durumlara beni de eklemeni rica ederim.

Burundi yıkanmışın liste fiyatı uzun süredir kampanya fiyatı gibi tutuluyor @nuclearmoonrise

Ama 100G satılsaydı ki satılmadı ve satılmayacak muhtemelen, listesi 71₺ olurdu.

Bu kampanyada %40’a çıkabilmemiziin sebebi 100G paket dolum ek zahmetini görmezden gelmem.

% üzerinden spekülasyon yaptığımı hatırlamıyorum kampanyanın mutlaka başarılı olması değil…

Türk Kahvesi tutundurması için buna giriştiğimi belirtmiştim.

Ve özetle daha önce de yaptığım gibi verebileceğim en düşük fiyatı verdim - bu aynı zamanda “şöyle yapalım bakalım ne oluyor” şeysine (sahiden nedir bu?) cevabım.

Yüzde açıklamaları ile gündemi yormak istemedim çünkü artık yapabileceğimi yaptığıma dair bir güveni tüm grupta oluşturduğumu tahmin ediyordum.

Yanılmışım.

Yorumların bu topluluk için çok değerli ve sağduyulu olduğun durumlara beni de eklemeni rica ederim.
Ömer Bey çabalarınızı, girişimlerinizi, düzenlediğiniz etkinlikleri sıkı takip ediyorum ve bunları oldukça hoş buluyorum. Biz kahveseverler için yaptıklarınız da çok değerli. Keşke İzmir'de yaşasaydım da şu etkinliklere ben de katılabilseydim dediğim çoktur. Grup kahve alımlarına ise mümkün olduğunca katılıyorum.

Yalnız bu alımlarda, etkinliklerde hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda bunu belirtebilirim, elbette ki saygı sınırları çerçevesinde. Üstteki mesajımda da bu çerçevenin dışına çıktığımı düşünmüyorum. "Şöyle yapalım bakalım ne oluyor" cümlesi, "bir de böyle deneyelim", "böyle denersek alımlar çok daha yüksek olur" anlamında masum bir mesajdı. Ben sizden "onu da yaparız" gibi bir cevap bekliyordum ama bu ilginç oldu.

Fiyatlandırma mevzusuna gelirsek, 100 gramlık fiyatlandırmaların tam olarak 250 gram ile orantılı yapılmadığını biliyoruz. Yani hiçbir firma böyle yapmıyor çünkü çekirdek dışında diğer maliyetler de söz konusu. Ancak sizin sunduğunuz 100 gram fiyatlandırmalarından daha iyisini gördük. Bu yüzden daha makul fiyatlandırmaların olabileceğini biliyoruz. Bu sebeple ben şahsen küçük paketlerin aşırı fiyatlandırıldığına inandığım durumlarda bu ürünleri almıyorum. Belki pek çok kişi de bu sebeple almıyor. @Shepherd duruma şaşırdığı için bunu açıklamak istedim. Küçük paketlerin büyük paketlere göre daha fazla iş yükü getirdiğini düşündüğümüzde, 100 gramlık paketlere uygulanan kampanyanın 250 gram için belki de daha rahat uygulanabileceğini düşündüğümden fiyat açıklamamın sonuna bir de 250 gramlık kampanya önerisi ekledim.

Yorumlarımın, mesajlarımın pek bir önemi yok ancak mümkün olduğunca sağduyulu olmaya çalışıyorum ve üstteki mesajımda da bu tutumumu koruyarak fikrimi belirttiğimi düşünüyorum. Bu sebeple kırılacak, gücenecek bir durum da göremiyorum.

Türk kahvesinin önemini hatırlatmak için yaptığınız bu kampanya için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Rica ederim. Umarım tanışırız bunu ben de isterim. Kahvelere ilgi duyduğun için bu teklifi yaptığını da biliyorum. Hem ilginden hem iletişim çabandan dolayı ben teşekkür ederim.

Geri