• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Merhaba bu gruplar nerede oluşturuluyor,bir dahakine ben de katılmak isterim
Merhaba Ufuk Bey, şimdilik sadece bizim seçtiğimiz bazı kahve ve hizmetler için seçenekler mevcut.

Bunları "XYZ İndirimi Onu Başlatmanı Bekliyor" şeklinde göreceksiniz.

Ya da zaten başlatılmış bir gruba katılmak için "XYZ İndirimine Şimdi Katılabilirsin" seçeneği ile daha önce başlatılmış bir gruba katılabilirsiniz.

İki türlü de aynı fırsattan yararlanmış oluyorsunuz...

ve evet grup-al.com üzerinden de ulaşabilirsiniz bize ;)

Ben dayanamadım Geisha Honey için açtım grubu. Kimse almazsa ayrıca alacağım artık. Koydum kafaya 🤣 Linki de aşağıya bırakayım belki birileri dahil olmak ister :)

ve ben de anasayfayı düzenledim, başlıktan görüp girebilirsiniz arkadaşlar.

https://www.coffeenutz.net/pages/group-buy?groupId=ItMZ4hhX8&shopId=coffeenutz

Unutmayın :LOL: bu kampanya diğerlerinden yüksek indirim veriyor ve 100G seçeneği de mevcut!

Başka alım yok ama 7'yi kanaatten geçirdim ben, göndereceğim kahveleri ;)

Guatemala esp. yorumu dışında başarısız kampanya yok şimdilik ama enteresan bir şey de var kampanyasız alımlar oluyor bu kahvelerde, maillarda aktarıyorum ama sistemi henüz bizim dışımızda pek kullanan yok sanırım...
Teşekkürler Ömer Bey. Sabırsızlıkla bekliyoruz denemek için

Tam bir aymış 15TL'lik hediye çeki, daha aldığım kahveler bitmeden üzücü oldu. Bir daha böyle bir kampanya olursa en azından 2-3 ay olabilir bir öneri olarak, 4 paket kahve almıştım zaten bir ay gidiyor başka hiçbir yerden kahve almasam bile. Tahminimce kampanyaya katılanların çoğunun başkalarıyla paylaşmak dışında işine yaramadı sanırım hediye kodları :)

Tam bir aymış 15TL'lik hediye çeki, daha aldığım kahveler bitmeden üzücü oldu. Bir daha böyle bir kampanya olursa en azından 2-3 ay olabilir bir öneri olarak, 4 paket kahve almıştım zaten bir ay gidiyor başka hiçbir yerden kahve almasam bile. Tahminimce kampanyaya katılanların çoğunun başkalarıyla paylaşmak dışında işine yaramadı sanırım hediye kodları :)
Merhaba @Shepherd 4 hakkın vardı, sıradaki kuponu göndereyim mi?

Merhaba @Shepherd 4 hakkın vardı, sıradaki kuponu göndereyim mi?

Konuda yazdığınız cevapta;

""150 pakete ulaşırsak herkese yepyeni paket başı 15₺ indirim kuponu gidecek.""

Hediye çeki ile mailde yazan da bu;

""Şimdi (bu kampanyada aldığın paket sayısı kadar) 15₺ indirim çeki hakkın var.

Bu kuponları sana alışveriş yaptıkça ileteceğiz, her bir alışverişinden sonra, bir sonraki alışverişinde kullanabileceğin kuponun gelecek.""

Böyle olduğu için bir ay boyunca sipariş vermedim, stoğum olduğu için de vermek istemedim. Sistem tam olarak nasıl işliyor, bir şeyleri kaçırmış olabilir miyim? 🙂

Bu kuponları sana alışveriş yaptıkça ileteceğiz, her bir alışverişinden sonra, bir sonraki alışverişinde kullanabileceğin kuponun gelecek.""

Böyle olduğu için bir ay boyunca sipariş vermedim, stoğum olduğu için de vermek istemedim. Sistem tam olarak nasıl işliyor, bir şeyleri kaçırmış olabilir miyim? 🙂
+1

Bende de 2 paket almama rağmen 1 kod gelmişti sistemde bir sorun olmuş olabilir

Can Bey, sitede böyle bir uygulama yok o anlık gelişen bir bonustu bu, normalde uygulanmayacak olmasının sebebi de operasyonunun benim tarafımda çok manuel ve zor olması - otomatik olmamasına rağmen o sıradaki heyecanla yaptığımız bir şey yani.

İşlemesini şu şekilde özetlemiştim maillarda ve buradan; Kuponunuzu kullanmanız veya 1 ay geçmesinin ardından size yeni bir kupon gönderilecek.

Takibi zor olduğu için benimle özelden iletişime geçilmesini rica ediyorum, kuponumuzun kullanılmasından memnuniyet duyarım elbette.

Kullanılsın diye yaptık:)

Son düzenleme:
Can Bey, sitede böyle bir uygulama yok o anlık gelişen bir bonustu bu, normalde uygulanmayacak olmasının sebebi de operasyonunun benim tarafımda çok manuel ve zor bir olması - otomatik olmamasına rağmen o sıradaki heyecanla yaptığımız bir şey yani.

İşlemesini şu şekilde özetlemiştim maillarda ve buradan; Kuponunuzu kullanmanız veya 1 ay geçmesinin ardından size yeni bir kupon gönderilecek.

Takibi zor olduğu için benimle özelden iletişime geçilmesini rica ediyorum, kuponumuzun kullanılmasından memnuniyet duyarım elbette.

Kullanılsın diye yaptık:)

Teşekkür ederim cevabınız için Ömer bey.

Şimdi sonuç olarak, kupon hakkımız saklıdır diyebilir miyiz? 🙂

Üzülmüştüm bombeyi kaçırdım diye sonra denedim ki ben bir grup al teklifi açmışım, kaçıranlar üzülmesin kuponlarınızı alın alın gelin, bombeler bomba :D

Üzülmüştüm bombeyi kaçırdım diye sonra denedim ki ben bir grup al teklifi açmışım, kaçıranlar üzülmesin kuponlarınızı alın alın gelin, bombeler bomba :D

Yaşasın korsan gruplar bölüm 2 :)

Geri