• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Project hakkında

lavanta kokulu bir çekirdekleri vardı ismini hatırlayamadım ve hamasho ları inanılmazdı.

O kahvede lavanta yazıyor. Coffee project yeni şubesi açıldı mahallemde. Forumda az bahsedildiği görünce gitmekten vazgeçtim ama artık gideceğim :-)

Tunalı Şubesinden Kenya Meru aldım (dükkan fiyatı site fiyatından daha ucuz).

Moka pot ile çok beğendim. Yumuşak bir kahve. Dengeli.

V60 ile de çok zevkli ama basit. Frenk üzümü tadı alamadım (o tadım notu için almıştım). Koyu bir kahve değil.

Edit: sıcaklığı arttım (92den 96 dereceye) ve meyve tadı gelmeye başladı.

Screenshot_20231103_165550_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Sitelerinden El Salvador la majada sipariş ettim. Kahve öğütülmüş geldi. Firma ile iletişime geçtim hatasını kabul etmedi. Aynı siparişimde diğer kahvem doğru ve çekirdek geldi.
İşin garibi bu sorunu aynı site aynı kahvede yine yaşadığımdan her sipariş sonrası çekirdek mi diye kontrol ederim. Yine kontrol ettim ve çekirdek yazıyordu.
Firma ilkinde hatasını kabul etti ve bana çekirdek kahve mi gönderdi. Ürün iade etmemide istemediler.
Yine aynı sorunu yaşayınca girip siparişe baktım çekirdek yazmıyordu. Yani sistemde bu kahve özelinde hata-bug olabilir. Ancak iletişim hattından bunu da kabul etmediler.
Eee kimse sorun yaşamıyor bir senmisine döndü olay.
Ne diyelim kısmet tekrar görüşmeyeceğimize ben eminim.
Siz?

Sitelerinden El Salvador la majada sipariş ettim. Kahve öğütülmüş geldi. Firma ile iletişime geçtim hatasını kabul etmedi. Aynı siparişimde diğer kahvem doğru ve çekirdek geldi.
İşin garibi bu sorunu aynı site aynı kahvede yine yaşadığımdan her sipariş sonrası çekirdek mi diye kontrol ederim. Yine kontrol ettim ve çekirdek yazıyordu.
Firma ilkinde hatasını kabul etti ve bana çekirdek kahve mi gönderdi. Ürün iade etmemide istemediler.
Yine aynı sorunu yaşayınca girip siparişe baktım çekirdek yazmıyordu. Yani sistemde bu kahve özelinde hata-bug olabilir. Ancak iletişim hattından bunu da kabul etmediler.
Siz?
Bazı kavurucular öğütülmüş sipariş aldıklarında tek tek telefonla arayıp teyit ediyorlar.İyi ki varlar açıkçası,böyle talihsiz bir deneyim yasamaniza üzüldüm.Yazilim,sunucu kaynaklı bir problem olabilir ve farkında olamayabilirler,sizin cihaziniz kaynaklı bir sorun dahi olabilir ama notlar kısmına siparişle ilgili detayları girmek ya da sipariş sonrasi arayıp teyit etmek böyle durumlar yasamanizi engelleyebilir, naçizane tavsiyem.Umuyorum boyle bir deneyim bir daha yaşamazsınız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Siz?
forumdaki ilk ve tek mesajınız bu olduğu için ve firma aleyhine propaganda yaptığınız için yaşadığınız bu tecrübe benim görüşüp görüşmeyeceğimi etkilemeyecek.
sizi etkileyecek mi?

İlgili firma siparişlerim ektedir.
Forumda okumak bilgi almak güzel şey. Pek aktif değilim. Bu tür insanlarla karşılaşmanız firma ve sizler hatta forum imajı içinde iyi degil farkındayım.
Ancak bu kesin hükmünüz beni etkiledi!
Selamlar

Ekli dosyalar

• IMG_2571.png
    IMG_2571.png
    68.6 KB · Görüntüleme: 89
forumdaki ilk ve tek mesajınız bu olduğu için ve firma aleyhine propaganda yaptığınız için yaşadığınız bu tecrübe benim görüşüp görüşmeyeceğimi etkilemeyecek.
sizi etkileyecek mi?
Hocam bir firma ile sorun yaşadığımızda burada belirtmek için öncesinde takribi kaç mesaj yazmamız gerekir?

Coffee Project benim de tercih etmeyeceğim bir firma. Daha önce Hopi'de indirimli Hario bol poşet filtreleri vardı. Siparişimi verdim. 2-3 gün sonra Hopi'den aradılar, firma ürünü tedarik edemiyormuş, siparişinizi iptal ediyoruz dediler. Ama kendi sitelerinde ve satış yaptıkları diğer sitelerde ürünü satmaya devam ediyorlardı. Ben de mesaj attım kendilerine, durumu sormak için. Ama cevap bile vermediler. Bir hata yapmışız, yanlış fiyat girmişiz deseler anlayışla karşıladım. Ama ürün kalmadı deyip satışa devam etmeleri, mesajıma cevap bile vermemeleri esnaflıklarını sorgulamama sebep oldu ve alışveriş yapılmayacak firmalar listeme girdiler.

Firma sahipleri eminim yüzyüze konuşunca ya da dost meclisinde iyi insanlardır ama bende olumsuz bir deneyim yaşadım, kargo parası vermek yerine 50 Tl Hediye Çeki aldım. Site altyapısı değişti, dediler tamam yeniden tamamladık ama yeni sitede 1 yıl süresi olan Hediye Çeki süreli kupona dönüşmüştü. Baktım alcak bir şey yok bende dedim bağış yapın bari, benim alcak bir şeyim yok hatta forumda hediye de vermek istedim alan olmadı. Para da gitti, mail de gitti ama dönen olmadı :(

Ben de bir tane yazayım madem. Yazmadan önce lorenzenin tepkisini üslupla alakalı olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim.

Festivalde 3x250gr paket aldım. Yanında %25 indirim kuponu verdiler. İkinci alım için gayet güzel indirim. Kahvelerden memnun olduğum için bitiminde alırım siye düşündüm. Bir ay sonra sanırım kahveler bitmeden alım yapayım dedim kupon çalışmadı. Whatsapp hattından sordum kuponu iptal ettiklerini söylediler. Yani kahve bitmeden tetkar mı almamız gerekiyordu ki iptal ettiniz. Ya da neden ettiniz. Günahlarını almayım belki de hiç aktif değildi bilmiyorum.

Sanırım bu konularda zayıf bir marka. Önemsemiyor olabilirler fiziksel satışlarını iyi olmasından dolayı.

Marka görünümü olarak beklentilerinin gerisinde. Umarım dikkate alırlar, bu deneyimler geride kalır.

Coffee Project benim de tercih etmeyeceğim bir firma. Daha önce Hopi'de indirimli Hario bol poşet filtreleri vardı. Siparişimi verdim. 2-3 gün sonra Hopi'den aradılar, firma ürünü tedarik edemiyormuş, siparişinizi iptal ediyoruz dediler. Ama kendi sitelerinde ve satış yaptıkları diğer sitelerde ürünü satmaya devam ediyorlardı. Ben de mesaj attım kendilerine, durumu sormak için. Ama cevap bile vermediler. Bir hata yapmışız, yanlış fiyat girmişiz deseler anlayışla karşıladım. Ama ürün kalmadı deyip satışa devam etmeleri, mesajıma cevap bile vermemeleri esnaflıklarını sorgulamama sebep oldu ve alışveriş yapılmayacak firmalar listeme girdiler.
Bunu birebir ben de yaşadım bu arkadaşlarla.

az önce spama düşen bir maillerine rastladım.

mail konusu: COE ödüllü kahve sınırlı sayıda satışta

vallaha mı????

linke tıklıyoruz yine bu lot bize
CUP OF EXCELLENCE ETİYOPYA İKİNCİSİ : Etiyopya | Kenean Dukamo Coe başlığı ile sunuluyor.

ilgili kahvenin ''hikayesi'' yine ürün sayfasında şu şekilde

Hikayesi: Kenean Dukamo, Gatta Farm'da hazırlayıp işlediği kurayla 2022 Cup of Excellence Etiyopya'da 2. oldu.
Gatta Çiftliği, kendisi ve babası Asefa'nın özel bir uzmanlık programı yürüttüğü yerdir. Kenean, bu 2023 lotunu 2022 COE yarışmasında kullandığı yöntemlerin aynısıyla hazırladı. İşte bu sınırlı lotu sizlere sunuyoruz.

hmm bu lot COE ikinci olan çekirdek değil yani????
kahve çok iyi olabilir, hatta 2022 yılında ödül alan lottan daha iyi bile olabilir ama coe ödüllü olarak pazarlanamaz, pazarlanmamalı. bu en hafif tabirle hiledir, konuya uzak biri yanılacaktır.

cringe başlığına da yazılabilirdi ama belki görüp düzeltirler, bu konudan uzak ve bilmiyor olabilirler. tedarikçi bu şekilde iletmiş ve sorgulamadan yazmış olabilirler.

messi'nin köylüsü, aynı altyapıdan çıkan genç yetenek için link

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-16 020646.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-16 020646.png
    152.3 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-01-16 021511.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-16 021511.png
    187.6 KB · Görüntüleme: 34
az önce spama düşen bir maillerine rastladım.

mail konusu: COE ödüllü kahve sınırlı sayıda satışta

vallaha mı????

linke tıklıyoruz yine bu lot bize
CUP OF EXCELLENCE ETİYOPYA İKİNCİSİ : Etiyopya | Kenean Dukamo Coe başlığı ile sunuluyor.

ilgili kahvenin ''hikayesi'' yine ürün sayfasında şu şekilde

Hikayesi: Kenean Dukamo, Gatta Farm'da hazırlayıp işlediği kurayla 2022 Cup of Excellence Etiyopya'da 2. oldu.
Gatta Çiftliği, kendisi ve babası Asefa'nın özel bir uzmanlık programı yürüttüğü yerdir. Kenean, bu 2023 lotunu 2022 COE yarışmasında kullandığı yöntemlerin aynısıyla hazırladı. İşte bu sınırlı lotu sizlere sunuyoruz.

hmm bu lot COE ikinci olan çekirdek değil yani????
kahve çok iyi olabilir, hatta 2022 yılında ödül alan lottan daha iyi bile olabilir ama coe ödüllü olarak pazarlanamaz, pazarlanmamalı. bu en hafif tabirle hiledir, konuya uzak biri yanılacaktır.

cringe başlığına da yazılabilirdi ama belki görüp düzeltirler, bu konudan uzak ve bilmiyor olabilirler. tedarikçi bu şekilde iletmiş ve sorgulamadan yazmış olabilirler.

messi'nin köylüsü, aynı altyapıdan çıkan genç yetenek için link

Yanlış anlamadıysam bu COE asıl COE da değil. Haşim Bey'in bir videosunda bahsettiği "National Winners" kategorisinde ikinci olmuş sanki bu çiftçi abimiz.

Yeni açılan şubelerinde olan ikincisi %50 indiriminden faydalanıp iki paket Brezilya Bella Giana aldım. V60 için demleme önerilerinizi bekliyorum. Ben şu an Lance Hendrick - tek döküş, hoffamnn 1 cup kullanıyorum. Kullandığım değirmen Timemore C3, klik önerilerinizde onu baz alabilirsiniz. Sevgiler.

Sponsorlu reklamları ve kotlu kahve paketleriyle sıkça karşıma çıkan fakat denemek için şahsımda merak uyandırmayan bir firmaydı. Ankara seyahatimin son gününde Emek’te kahve içmek için uğradım. Aynı caddede ismi bilinen başka bir kavurucuyu önceki gün denediğimden ve hayal kırıklığı yaşadığımdan beklentimi oldukça düşük tutmuştum.

Yıkanmış bir Kolombiya (Excelso) tercih ettim ve şaşırtıcı ölçüde keyifliydi. Kırmızı hatta berry tarafına kaçan meyve tatlarıyla orta-yüksek asiditesi , çok hafif bir sütlü çikolata tatlılığı ve orta denebilecek gövdesiyle başarılı bir yıkanmış Kolombiya örneğiydi. Tam olarak beklentimle uyuştu. İnternet fiyatı bence yüksek ama dükkan fiyatıyla epey uyguna geliyordu. Elim dolu olmasa alacaktım.

Geri