• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee.dat Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet login kısmında üyelik girişi yok ne yapabiliriz?

Kahvelerin kavrum tarihi nedir veya sipariş üzerine kavrulacak mı?Elimde stok var ona göre
Not olarak bazı ürünlerimizin stok sınırlarını belirtmek istiyoruz:
Brezilya primavera 250gr'lık 5 paket
Honduras Comicovel 250gr'lık 10 paket
Colombia Monteblanco 250gr'lık 22 paket
Colombia La Loma 250gr'lık 18 paket

Merhaba arkadaşlar, umarız herkes iyidir. Markamızın üçüncü yıldönümünü kutluyoruz! 🎉
İlk günden beri Coffee.dat Roastery’yi beğeniyle takip eden ve destekleyen tüm kahve severlere içten teşekkürlerimizi sunarız.
Bu özel günümüzü kutlamak amacıyla, tüm kahvelerimizde ve ekipman kategorisindeki etkin dripper’larda, herkese açık olan Coffee.Dat3 koduyla, bugünden itibaren Kasım ayının 15 kadar, yüzde yirmi indirim sağladık. Keyifli alışverişler dileriz!:coffee:

Sizlerin yorum ve desteği, markamızın sağlıklı şekilde gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli. Tekrar teşekkür eder, keyifli günler dileriz!:giggle:

www.coffeedatroastery.com

Ekli dosyayı görüntüle 35762
Merhaba arkadaşlar, hatırlatma amaçlı indirim süremiz son 1 hafta kaldı. :coffee:

2 paket kahve söyledim, monteblanco ve la loma. henüz açmadım ama tadım notaları heyecan verici duruyor. ayrıca bu iki kahvenin yanına hiçbir beklentim yokken eklenen minik la cinta hediyesi beni çok çok mutlu etti. bi 50 gr kahve işletmeden bir şey eksiltmez ama bende büyük bir mutluluk oluşturdu, bu güzel tavır, ilgili ve sürpriz dolu ticaretleri için kendilerine teşekkür ederim, kahveler sonrasında yorumlarımı da paylaşırım :)

Bende monteblanco ve etkin dripper aldım 10 gün önce hala gelmedi. MNG kargonun beceriksizliği yılan hikayesine döndürdü.Kargolarımın arasında en çok beklediğim kargoydu. Bütün kargolar geldi bir bu kaldı. Bakalım süreç nasıl çözülecek merak ediyorum.
Dip not: Fidat beyle görüştüm iade alıp tekrar kargolayacağını bildirdi. Umarım kargo firması aynı hatayı tekrarlamaz.

Bende monteblanco ve etkin dripper aldım 10 gün önce hala gelmedi. MNG kargonun beceriksizliği yılan hikayesine döndürdü.Kargolarımın arasında en çok beklediğim kargoydu. Bütün kargolar geldi bir bu kaldı. Bakalım süreç nasıl çözülecek merak ediyorum.
Dip not: Fidat beyle görüştüm iade alıp tekrar kargolayacağını bildirdi. Umarım kargo firması aynı hatayı tekrarlamaz.
Öncelikle yaşanan durumdan dolayı kusura bakmayın, ben kargo firmasıyla görüştüm ve durumu anlattım haber verecekler, eğer çözülmezlerse, iade alıp size tekrar gönderim sağlarız. anlayışınız için teşekkür ederiz.

Merhaba arkadaşlar, hatırlatma amaçlı indirim süremiz son 1 hafta kaldı. :coffee:
Ben de monteblanco passion fruit ve etkin dripper satın almıştım. Daha öncesinde de farklı kavuruculardan denemiş olduğum çekirdek için v60 demlemede sağlıklı bir sonuç alamadım henüz. Önceki denemelerime göre daha koyu bir kavrum mevcut.
Referans reçeteniz var ise onu da görmek isterim açıkçası ✌️

Ben de monteblanco passion fruit ve etkin dripper satın almıştım. Daha öncesinde de farklı kavuruculardan denemiş olduğum çekirdek için v60 demlemede sağlıklı bir sonuç alamadım henüz. Önceki denemelerime göre daha koyu bir kavrum mevcut.
Merhaba, belki çok taze olabilir, tavsiye edlilen dinleme süreci en az 10 gün, paketin altında kavurma tarihi bulunmaktadır, oradan takip edebilirsiniz.
Genelikle her ev demleyici arkadaşların evindeki ekipmanlar ve su farklıdır, dolaysıyla biz müşterilerimize daha çok deneme yanılmayla en iyi fıncanı bulmasını tavsiye ederiz.
Referans olarak, Comandante 17-19klik arası, su sıcaklığı 92-95 derece, kahve su oranı 1/16 olarak demleyebilirsiniz.
Etkin içinen az 18 gr kahve kullanabilirsiniz.

2 paket kahve söyledim, monteblanco ve la loma. henüz açmadım ama tadım notaları heyecan verici duruyor. ayrıca bu iki kahvenin yanına hiçbir beklentim yokken eklenen minik la cinta hediyesi beni çok çok mutlu etti. bi 50 gr kahve işletmeden bir şey eksiltmez ama bende büyük bir mutluluk oluşturdu, bu güzel tavır, ilgili ve sürpriz dolu ticaretleri için kendilerine teşekkür ederim, kahveler sonrasında yorumlarımı da paylaşırım :)
Merhaba, ürünlerimizi tercih etiniz için bizde teşekkür ederiz, normal siparişinizdeki iki kahve tazedir mümkünse en az 10 gün dinlendirin, küçük paketteki La Cinta demlemeye hazırdır, şimdiden afiyet olsun.

20 günde toparlıyor çekirdek

Merhaba @Fidat , P17310051843301479528823071178 Transaction Number ile alım yaptım,
Peru Los Angeles ve COLOMBIA LA CINTA sipariş vermiştim. Ama şu anda web sitenize ulaşılamıyor, sipariş takibini yapmak istemiştim. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba @Fidat , P17310051843301479528823071178 Transaction Number ile alım yaptım,
Peru Los Angeles ve COLOMBIA LA CINTA sipariş vermiştim. Ama şu anda web sitenize ulaşılamıyor, sipariş takibini yapmak istemiştim. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @Backone1, siparişiniz hazırladık, kasım ayı 11/11, kara cuma nedeniyle kargo firmalarında aşırı yoğunluk yaşanıyor, 1-2 gün içinde size ulaşacaktır, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Önceki yoruma bir güncelleme gerek.
Çekirdeği degass için vakumlayıp dolaba kaldırmıştım bugün poşeti açtığımda kokusu tüm odayı doldurdu. İlk geldiğinde hiç olmayan harika kokular açığa çıkmış.
Çekirdeği önceki tavsiyemden de bildiğim gibi kalita ile demledim.
Harika aromatikler ve süt kıvamında bir gövde elde ettim.
Çekirdeği alanlar degass’e biraz daha zaman versin potansiyel çok yüksek👍
Ellerinize sağlık @Fidat

Merhaba arkadaşlar, umarız herkes iyidir. Markamızın üçüncü yıldönümünü kutluyoruz! 🎉
İlk günden beri Coffee.dat Roastery’yi beğeniyle takip eden ve destekleyen tüm kahve severlere içten teşekkürlerimizi sunarız.
Bu özel günümüzü kutlamak amacıyla, tüm kahvelerimizde ve ekipman kategorisindeki etkin dripper’larda, herkese açık olan Coffee.Dat3 koduyla, bugünden itibaren Kasım ayının 15 kadar, yüzde yirmi indirim sağladık. Keyifli alışverişler dileriz!:coffee:

Sizlerin yorum ve desteği, markamızın sağlıklı şekilde gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli. Tekrar teşekkür eder, keyifli günler dileriz!:giggle:

www.coffeedatroastery.com

Ekli dosyayı görüntüle 35762
Merhaba arkadaşlar, Coffee.dat Roastery 3. yıllı için kod: Coffee.Dat3, %20 indirimimiz, son 1 gün hatırlatmak isteriz, keyifli günler!
Önceki yoruma bir güncelleme gerek.
Çekirdeği degass için vakumlayıp dolaba kaldırmıştım bugün poşeti açtığımda kokusu tüm odayı doldurdu. İlk geldiğinde hiç olmayan harika kokular açığa çıkmış.
Çekirdeği önceki tavsiyemden de bildiğim gibi kalita ile demledim.
Harika aromatikler ve süt kıvamında bir gövde elde ettim.
Çekirdeği alanlar degass’e biraz daha zaman versin potansiyel çok yüksek👍
Ellerinize sağlık @Fidat
Merhabalar, kahveleri beğendiğinize çok sevindik, harika lezzet elde ettiyseniz ne güzel, afiyet olsun 🤩

Geri