M
mmm
Guest
Ivica çok düşük kâr marjıyla iş gören birisi. Panama (savage, altieri, ninety plus, abu) kahvelerinde ise oran daha da düşüyor.
Benim 66€ Siparişimi dhl ile gönderdiBen de geçtiğimiz hafta 1kg kahve sipariş ettim. Sipariş sırasında ücretsiz kargo seçeneği DHL olarak gözüktü. Ne güzel 2-3 günde gelecek kahveler dedim ama maalesef öyle olmadı. Pazartesi günü kargoya verildi ve gelen bildirimde PostNord'a ait takip kodu vardı. Hemen mail attım ve Ivica da anında dönüş yaptı. Websitede bir problem varmış ve bazen kargo seçeneğinde yalnızca DHL'i gösteriyormuş. Gayet şeffaf bir şekilde DHL ve PostNord maliyetlerinden bahsetti ve "Neden Postnord ile göndermek zorunda olduğu" konusunda beni fazlasıyla ikna etti. ("60€'luk kahve sipariş etmişsin. 35€'luk DHL ile nasıl göndereyim? insaf!" dedi kısaca..)
Circular'dan ilk siparişimdi. Ufak bir yanlış bilgilendirme problemiyle başladı ama samimi ve başarılı bir iletişim ile bu olumsuz havayı yok etti. Kahveler gelebilirse, onları da ayrıca yorumlarım![]()
Haydaa.. Bilseydim 6€'luk bir şeyler atardım sepeteBenim 66€ Siparişimi dhl ile gönderdi![]()
Olsun gelene kadar degass tamamlanır.Ama çok güzel kahveleri yani belki yanına birde hediye geisha koymuşturHaydaa.. Bilseydim 6€'luk bir şeyler atardım sepete![]()
patron hangi suyu kullandın?Panama yuyı typıca
Sitesinde önerdiği reçeteyle demledim kahve kuru kokuda net karameldi demledim kahve bildiğimiz karamel sos sıkmışım gibi kahve tadı muhteşem.Ivıcadan aldığım 2.kahve bu ve hiçbiride daha kötü çıkmadı geisha değil normal bir kahve bu kadar net aroma almak daha önce hiç yaşamamıştım.Keşke imkan olsada hep ivicadan alabilsem kahveleri pahalıda değil bence sadece gümrük vergisi kargo vs pahalı yapıyor yerli kavurucularda olsa bu kahve hemen 450 lira etiketi ile satıla korlardı.Bu adam tanımama rağmen işini çok mükemmel yapan bir insan a dan z ye herşeye dikkat ediyor paket tasarımı muhteşem kahve muhteşem yanında hediye bile veriyor.Daha napsın
neler sipariş ettiniz?Ben de geçtiğimiz hafta 1kg kahve sipariş ettim. Sipariş sırasında ücretsiz kargo seçeneği DHL olarak gözüktü. Ne güzel 2-3 günde gelecek kahveler dedim ama maalesef öyle olmadı. Pazartesi günü kargoya verildi ve gelen bildirimde PostNord'a ait takip kodu vardı. Hemen mail attım ve Ivica da anında dönüş yaptı. Websitede bir problem varmış ve bazen kargo seçeneğinde yalnızca DHL'i gösteriyormuş. Gayet şeffaf bir şekilde DHL ve PostNord maliyetlerinden bahsetti ve "Neden Postnord ile göndermek zorunda olduğu" konusunda beni fazlasıyla ikna etti. ("60€'luk kahve sipariş etmişsin. 35€'luk DHL ile nasıl göndereyim? insaf!" dedi kısaca..)
Circular'dan ilk siparişimdi. Ufak bir yanlış bilgilendirme problemiyle başladı ama samimi ve başarılı bir iletişim ile bu olumsuz havayı yok etti. Kahveler gelebilirse, onları da ayrıca yorumlarım![]()
PANAMA Altieri Caturra Natural Anaerobic Slow Dry Fermentation NASDX × 1neler sipariş ettiniz?
PANAMA Altieri Caturra Natural Anaerobic Slow Dry Fermentation NASDX × 1
ETHIOPIA Halo Washed WX × 1
PANAMA Altieri Yuyi Typica Natural Fermentation NX × 1
KENYA Ruby Isolated Batian Natural NX × 1
3 su ile deneme yaptım Erikli müthiş bir asidite öne çıkırıyor buzdağı tatları gölgeliyor Nestle hepsini dengeliyor birde damla yı merak ediyorum onu deneyecem ama şuana kadar favorim Erikli ile nestlepatron hangi suyu kullandın?![]()
Deneyiceğim bu kadar inanılmaz bir kahveyi bu kadar ucuza satmak gerçekten büyük bir işDHL ve Postnord detayı Türkiye özelinde maalesef
Bildiğim kadarıyla İstanbul ve belki Ankara için, DHL Postnord'dan daha ucuza geliyor, ama diğer şehirler için, örneğin Kocaeli bile olsa DHL'in fiyatları ikiye katlanıyor neredeyse. Haliyle Ivica DHL'den kaçıyor. Durum bu
Yuyi Typica için @Tuncay kahvenin bir miktarını muhakkak ayırın, 1,5 ay sonra paketi açtığınızda, bilmeseniz içindekinin kahve olduğuna kimse sizi inandıramazTypica acayip bir kahve ve 250 gramı sadece 15€
Kahve geç gelecek diye dert yanarken; sanırım şimdi hiç gelmeyecek..Ben de geçtiğimiz hafta 1kg kahve sipariş ettim. Sipariş sırasında ücretsiz kargo seçeneği DHL olarak gözüktü. Ne güzel 2-3 günde gelecek kahveler dedim ama maalesef öyle olmadı. Pazartesi günü kargoya verildi ve gelen bildirimde PostNord'a ait takip kodu vardı. Hemen mail attım ve Ivica da anında dönüş yaptı. Websitede bir problem varmış ve bazen kargo seçeneğinde yalnızca DHL'i gösteriyormuş. Gayet şeffaf bir şekilde DHL ve PostNord maliyetlerinden bahsetti ve "Neden Postnord ile göndermek zorunda olduğu" konusunda beni fazlasıyla ikna etti. ("60€'luk kahve sipariş etmişsin. 35€'luk DHL ile nasıl göndereyim? insaf!" dedi kısaca..)
Bazen kahvelerin paketi açılmış ve karışmış olarak geliyor inşallah tek paketini açarlar.Kahve geç gelecek diye dert yanarken; sanırım şimdi hiç gelmeyecek..
Biraz önce PTT'den bir kağıt geldi. Kargonun içindekileri ilaç sanmışlar. Reçetenizi gönderin diyorlar. Kağıtta yazan numarayı aradım. Sipariş belgeleriyle birlikte mail atmamı istedi. Maili gönderdim ama kim bilir ne zaman incelerler de çekirdekleri gönderirler.. Bir de ilaç olmadığına ikna olmak için paketleri açıp, öylece bırakmazlar umarım.
İzmirle DHL ilgilenmiyor mu? Ya da kargo seçeneklerinde DHL seçmemişmiydinizKahve geç gelecek diye dert yanarken; sanırım şimdi hiç gelmeyecek..
Biraz önce PTT'den bir kağıt geldi. Kargonun içindekileri ilaç sanmışlar. Reçetenizi gönderin diyorlar. Kağıtta yazan numarayı aradım. Sipariş belgeleriyle birlikte mail atmamı istedi. Maili gönderdim ama kim bilir ne zaman incelerler de çekirdekleri gönderirler.. Bir de ilaç olmadığına ikna olmak için paketleri açıp, öylece bırakmazlar umarım.
Demleme reçetesi istiyorlardı belkiKahve geç gelecek diye dert yanarken; sanırım şimdi hiç gelmeyecek..