• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever filtre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marius1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marius1

Yeni Üye
İsim
Marius jiosi
Daha fazla  
İsim
Marius jiosi
Arkadaşlar clever için hangi filtreleri kullanıyorsunuz? V60 filtreleri uygun mudur?

V60 filtreleri direkt olarak uymuyor ama alttan katlayarak kullanabilirsiniz.

caffeo ve tchibo filtreleri denedim şu ana kadar, ikisinde de önce su sonra kahve yöntemiyle bir sorun yaşamadım.

Yeni clever aldım bende fakat filtrem yok şuan da. Filtre olarak tavsiyesi olan var mı yoksa no 4 filtrelerin çoğu uygunmudur ?

Tüm 4 numaralar uygun ama su akış hızı olarak Rossmann Rubin yeşil kutu öneririm, tıkanma yapmıyor. Mavi kutularda kahverengi kağıt var, akışı bana daha yavaş geldi.

1653654422069.png

MediaMarkt'tan Melitta da aldım ama su çok yavaş aktığı için kahvede acı tatlar oluşuyor, o yüzden önermem.

Geri