• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi bir değirmen alıp eskisini iş yerine götürerek 😃

Ya da sabah öğütüp götürmek gerekiyor her gün.
Ben sabah evden çıkmadan 16gr öğütüp ufak bir kapta götürüyorum. Bir iki saatte fark edebileceğim bir tad kaybı olmuyor. İşyerindeki bardağım da tam kulbunun üst çizgisine kadar 250 gr ediyor, o yüzden tartı da görünüyorum. Baya pratik oluyor bu şekilde.

Yeşil clever hepsiburada'da 12 liralık bir indirime daha girince bu kadar ısrara dayanamayıp visa indirimiyle birlikte 213 liraya aldım. Şimdiden sorayım, kaç klik?
Önce kahve sonra su ile demleyeceksen her zamanki V60 kliğinden 1 klik kalın, önce su sonra kahve ile demleyeceksen V60 kliğiyle aynı ya da 1-2 klik daha ince. Benim formülüm bu. 🙂

Ben alamadan tükenmiş. Neyse almamak için bir bahanem daha oldu bir sonraki indirimde nasip olur 😄

Yeşil clever hepsiburada'da 12 liralık bir indirime daha girince bu kadar ısrara dayanamayıp visa indirimiyle birlikte 213 liraya aldım. Şimdiden sorayım, kaç klik?
Mda Coffee'ye e-posta atmıştım. Satın alırsam yeşil yerine şeffaf olmasa da kahverengi gönderebilir misiniz, yeşil çok kötü bir renk diye. Cevap vermediler... Daha sonra sipariş verdim ve şimdi geldi. Gelen renk şeffaf :D

Mda Coffee'ye e-posta atmıştım. Satın alırsam yeşil yerine şeffaf olmasa da kahverengi gönderebilir misiniz, yeşil çok kötü bir renk diye. Cevap vermediler... Daha sonra sipariş verdim ve şimdi geldi. Gelen renk şeffaf :D
Hayattaki tüm şansınızı kullanmışsınız 😄

Ben de en baştan yeşile razı bir şekilde siparişimi vermiştim. Nihayetinde sizinki gibi şeffaf geldi benimki de, demin açabildim kutusunu :) güzel bir tesadüf oldu :)

Clever demlemelerinizde v60'a göre farklı bir koku var mı? Bu kokuyu daha önce french press ve aeropress kullanırken alıyordum ama herhalde partiküller geçiyor ondan böyle bir koku var zannediyordum. Şimdi partikül geçmesi imkansız olan clever'da da aynı kokuyu alıyorum, fincanın en başında sadece. Acaba immersion yöntemlerde böyle mi oluyor diye düşündüm.

Clever demlemelerinizde v60'a göre farklı bir koku var mı? Bu kokuyu daha önce french press ve aeropress kullanırken alıyordum ama herhalde partiküller geçiyor ondan böyle bir koku var zannediyordum. Şimdi partikül geçmesi imkansız olan clever'da da aynı kokuyu alıyorum, fincanın en başında sadece. Acaba immersion yöntemlerde böyle mi oluyor diye düşündüm.
Rahatsız edecek bir koku hiç değil ama v60 a göre daha farklı kokuyor immersion demlemelerim.

V60 filtresi ile mi demlediniz ?

V60 filtresi kısa kaldığından karıştırırken vs. farkında olmadan partikül kaçabiliyor karafa. O noktada tat ve koku french press demlemelerine dönebiliyor, bir kaç defa başıma geldi. No 4 filtre kağıdı ile önce su sonra kahve olacak şekilde de denemenizi öneririm. Bir de clever ile uyumlu filtreler, v60 filtrelerine nazaran kahveye tat/koku geçirmeye bir miktar daha meyilli. O nedenle edindiğinizde demleme öncesi en az iki kere sıcak sudan geçirin derim.

Arkadaşlar www.allaboutcoffee.com.tr ye %30 indirim kuponu tanımladık.Trendyolda zaman zaman kampanya oluyor,çok mesaj alıyoruz.Siteden istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Kupon adı FIRSAT30

Son düzenleme:
Geri