• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper, Server ve Tartı İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba herhangi bir sorun yaşayanlar 05335709261 no üzerinden bizimle iletişime geçebilir.Verilen siparişler aynı gün içinde kargolanır,dilerseniz takip numaralarını da whatsapp üzerinden talep edebilirsiniz

bir sürahi aldım ne zamandır lazımdı. Teşekkür ederim

Öncelikle, şu harcamalarım çok diye oldukça tasarruflu başladığım şu ayda, harcama yapmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) Clever drepper almayı hep planlayıp hep de erteliyordum. Uygun fiyat ve taksit fırsatını görünce artık dayanamadım yapıştırdım birtane.

Ancak ödeme kısmında ben de sorun yaşıyorum. Farklı tarayıcı ve kartlardan denedim ancak bir türlü sonuç alamadım. Yollaeve ile görüştüm, bilmiyorum konuştuğum kişi kürşat bey miydi. Telefondaki kişi çok anlayışlı ve kibar birisi, şuanda siparişimi işleme koydular. Ben ödemeyi tamamladıktan sonra kendilerini bilgilendireceğim. Bu iyiliği de gerçekten herkes yapmaz sağolsunlar :) Bakalım heyecanla beklemedeyiz.

Son düzenleme:
Benim de server bugün elime ulaştı özellikle kapak kısmı çok hoşuma gitti. Bu fiyata iyi bir alışveriş oldu.

İlginç bir konu var :). Server ile beraber bana bir kargo poşeti daha teslim edildi önce anlamadım ne olduğunu açık baktığımda bir adet de clever dripper gönderilmişti. Almak istediğim ama hobiye yeni giriş yapma aşamasında çok harcama yaptığımdan dolayı ertelediğim bir üründü. Dönüp siparişimi de kontrol ettim siparişi ben vermemişim. Sonrasında da kargo poşetinin üzerine lira tarafından konmuş isim adres vs yazılı bir kağıt farkettim. Öğrenci olarak clever dripper çok cezbetti ama ben tabii ki firmaya bildirdim durumu :).

Ankaradan Navy blue clever dripper siparişi vermiş olan arkadaş buralardaysa dripper ı masamın üzerinde duruyor şu an :). İsim paylaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ama hem ankaradan olup hem de Navy Blue clever sipariş vermiş olan varsa isterse özelden bir yazsın onun mu deyil mi teyit edelim, isim benim elimde bulunuyor. O da ona göre firmaya bilgi verir.

Benim de elime ulaştı, bilgilendirme için @brkg 'ye teşekkürler. Keşke 2 tane alsaymışım malum cam kırılıyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20220208-WA0019.jpg
    IMG-20220208-WA0019.jpg
    39.1 KB · Görüntüleme: 103
Sürahi siparişleri teslim edildi, dripper ve tartı beklemede sanki. Dripper ve tartıyı teslim alan yahut kargo mesajı alan oldu mu?

Arkadaşlar bana clever dripper ile demlemeyi tarif edebilir misiniz? Ben de almıştım bir kaç sene önce ama her denememde kahveden çiğ bir tad aldım.

Arkadaşlar bana clever dripper ile demlemeyi tarif edebilir misiniz? Ben de almıştım bir kaç sene önce ama her denememde kahveden çiğ bir tad aldım.
Benim en sık kullandığım yöntem hoffman clever dripper metodu genelde çok vaktim olmadığı yada v60ta reçete tutturamadığımda direkt bu yöntemi cmd 24 klikte başlayıp uygularım neredeyse bütün çekirdeklerde işe yarıyor arkadaşların daha farklı demleme tarifleri de var elbette formda aratıp "clever dripper" başlığı altında paylaşılan reçeteleri de deneyebilirsiniz

Benim en sık kullandığım yöntem hoffman clever dripper metodu genelde çok vaktim olmadığı yada v60ta reçete tutturamadığımda direkt bu yöntemi cmd 24 klikte başlayıp uygularım neredeyse bütün çekirdeklerde işe yarıyor arkadaşların daha farklı demleme tarifleri de var elbette formda aratıp "clever dripper" başlığı altında paylaşılan reçeteleri de deneyebilirsiniz

Denicem. Teşekkür ediyorum.

Server geldi, beklediğimden çok daha güzel teşekkür ederim 🙏

Ayrıca önemli; bende fujika marka tartı var aynı satıcıdan başka platformdan almıştım ve bir kaç gündür UnSt hata kodu verip kapanıyor. Firma sorumlusu Kürşat bey’e yazdım “hemen gönderin değiştirelim” demesi bu tarz ürünlerin distribütör firmaları ile iletişimin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor, ürünü göndermedim daha iyi bir pil alıp deneyeceğim en son çare göndermek fakat firmanın bu yaklaşımı çok hoş ve olması gerektiği gibi tekrar teşekkür ederim.

@Clever Dripper Türkiye

Ben siparişimi ödeme hatasından dolayı tamamlayamadım. Bu sebeple Kürşat bey ile bu hafta boyunca bir kaç kere görüştük. Kendisi bugün olan görüşmemizde şunu dedi, sizin gibi sorun yaşayıp indirimden yararlanamayanlar oldu. Bu yüzden tekrar bi indirim yapacağız yararlanamayanlar da yararlansın diye dedi. Ancak sistemsel bi sorundan dolayı düzenleyememişler, ben IT'ye haber verdim gibi birşey söyledi. İlgilenen arkadaşların bilgisine :)

Ben siparişimi ödeme hatasından dolayı tamamlayamadım. Bu sebeple Kürşat bey ile bu hafta boyunca bir kaç kere görüştük. Kendisi bugün olan görüşmemizde şunu dedi, sizin gibi sorun yaşayıp indirimden yararlanamayanlar oldu. Bu yüzden tekrar bi indirim yapacağız yararlanamayanlar da yararlansın diye dedi. Ancak sistemsel bi sorundan dolayı düzenleyememişler, ben IT'ye haber verdim gibi birşey söyledi. İlgilenen arkadaşların bilgisine :)
O zaman clever dripper almak şart oldu.

Tekrar indirim ne zaman olur ?

Arkadaşlar ben bahsettim gibi geçen hafta kürşat beyle sanırım 3-4 kere konuştum. Her konuşmamızda indirimi yapacaklarını söyledi ama sitede bir sıkıntı var vs dedi. Ancak bir türlü indirim hayata geçmedi. Son konuşmamız cuma günü idi ve kendisi indirimi yapmayı planladıklarını belirtti, ben açıkca da söyledim forumdaki arkadaşlara da haber vereceğim diye.
Ancak ne gelen var ne giden, ben de arayıp arayıp kendisini darlamak istemiyorum artık :) Belki stok bekliyordur belki işlerinin yoğunluğundan unutuyordur, belki gerçekten IT kaynaklı bekliyorlardır bilmiyorum. Dilerseniz siz de arayarak sorabilirsiniz. Böylece birden fazla bekleyen olduğunu görerek de indirime gidebilirler

Geri