• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper, Server ve Tartı İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkg

Üye
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Herkese merhaba,
Son zamanlarda popüler ekipmanlardan olan Clever Dripper için www.yollaeve.com'un sahibi Kürşad Beyle indirim yapıp yapamayacağı ile ilgili bugün görüştüm. Kendisi de Clever Dripperlar için fiyatı en fazla 275 TL'ye çekebileceğini ayrıca server ve tartı için de bir miktar indirim yapıp 80 ve 225 TL'lik fiyatlara verebileceğini belirtti.
Şu an sitedeki fiyatlar belirttiğim şekilde güncellendi ve fiyatlar Pazar gün sonuna kadar bu şekilde kalacak. Ürünlerin linkini aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleme:
Tam da server arıyordum bu iyi oldu teşekkürler

Aynen ben de server arıyordum çok iyi oldu, ayrıca clever+tartı seti de 400'e geliyor

Tam zamanında bakmışım bir server ihtiyacım vardı. Emeği geçenlere teşekkürler.;);)

Tek çekimde sorun olmuyor az önce bende aldım bir adet server , paylaşan arkadaşa teşekkür ederim ☺️

Ben tek çekim deniyordum da sürekli "Sanal POS Bulunamadı" hatası verdi dünden beri son deneyişimde oldu, bu süreçte hem mail attım hem İnstagram üzerinden yazdım geri dönüş yok :)
Bende de dün aynı hatayı vermişti. 3.denememde oldu. Açıkçası anladığım kadarıyla herhangi bir konudan bağımsız(eksik bilgi, banka ismi vs) siteye özel genel bir sorun gibi. Denemeye devam etmekte fayda var.

Ben tek çekim deniyordum da sürekli "Sanal POS Bulunamadı" hatası verdi dünden beri son deneyişimde oldu, bu süreçte hem mail attım hem İnstagram üzerinden yazdım geri dönüş yok :)
Geri dönüş olmaması biraz garip 🤔 ürün alanların kargoları gelen varmı?

Geri