Daha fazla
- İsim
- Cho Coffee Roastery
- Firma
- CHO COFFEE ROASTERY
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Seçkin bir kahve deneyimi arayan profesyoneller için tasarlandı.
San Gabriel, El Salvador’un volkanik topraklarında, Apaneca-Ilamatepec sıradağlarının benzersiz terroirinde yetişen bir kahve harikasıdır. Bu özel kahve, 1400–1600 m rakımda özenle yetişen Bourbon, Pacas ve Colombia çeşitlerinin benzersiz birlikteliğinden gelir. Volkanik toprak, sisli sabahlar ve tropikal iklim sayesinde çekirdekler yavaş olgunlaşır; bu durum fincanda yoğun aroma, dengeli asidite ve karakteristik lezzet derinliği sağlar.
• Tat Profili & Özellikler
• Menşei: El Salvador – San Gabriel
• Bölge: Apaneca / Ilamatepec
• Rakım: 1.400–1.600 m
• İşlem: 72 saat Anaerobic Natural
• Aroma Notları: Olgun meyveler, mürdüm eriği ve bitter çikolata
• SCA Skoru: 84,75 (yüksek kalite)
• Uygun Demleme Yöntemleri: V60, Chemex, Aeropress, Origami, Orea, Kalita, French Press, Cold Brew vb. Cho Coffee Roastery
Bu kahve, geleneksel El Salvador kahvelerinin ötesinde, meyvemsi tatlar ile çikolata ve olgun meyve karakterlerini harmanlayan sofistike bir profil sunar. Anaerobic doğal işlem sayesinde tadım deneyimi daha canlı, dengeli ve zengin bir fincan kahveyle sonuçlanır. Cho Coffee Roastery
Cho Coffee Roastery olarak, 850 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı ile sizlere yüksek kalite kahveyi daha ulaşılabilir hale getiriyoruz. Cho Coffee Roastery
✔ El Salvador’un prestijli üretim bölgesinden seçkin kahve
✔ Anaerobic doğal işlem ile zengin aromalar
✔ Profesyonel demleme yöntemleriyle uyumlu esneklik
✔ 850 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo
Cho Coffee Roastery
Cho Sen For Greatness