Kuruyemiş sevmiyor musun?442 TL çıktı benimde bakalım yarın hemen acil demleme koduyla bir v60 bizi bekler taze kahveler
Totalde 2 kişi aldığınızda 2996,13 TL Gümrük vergisiyle çıktı. Yani Kişi başı 720 gr için 1498 TL. ama kuruyemiş notalı 720 gr için değil tabi![]()
Sıkıldıklarını gönder Berkerim.
baydım desem![]()
Dünya kupasının en güzel golü değil mi bu ya?Kuruyemiş sevmiyor musun?![]()
Berker güzel asist yaptı, tam oturdu ayağıma.Dünya kupasının en güzel golü değil mi bu ya?![]()

Yemen kahvesi bulunca kaçınılmaz Türk kahvesi. Mutlaka deneyin.Yemen Waya Cmx kahveyse biz ne içtik demek zorundayım öyle çünkü. hafif tütsülü gibi ama sıcakken ağızda daha şekerli bir tat bırakırken bitişte earl grey çayı gibi daha güzel bir after taste bırakıyor. rize çayı gibi aşırı buruk bir after taste değil. bunu clever dripper'da yapmak daha mantıklı geldi çünkü biraz çözülmesini beklemeniz gerekiyor bence. v60'da agresif demleyerek belki olabilir. Şirkete götürdüm işe daha çok gidesim geliyor valla
Ekli dosyayı görüntüle 23539
kesinlikle deneyeceğimYemen kahvesi bulunca kaçınılmaz Türk kahvesi. Mutlaka deneyin.
bu alımla yeniden rotamı avrupaya çevirdim açıkçası. kuruyemiş notalarıyla nereye kadar ? ivica gerçekten başarılı bir kavurucu. seviyoruz kendisini.
Şöyle resminide ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 23808