• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

💥İkinci Coffea Circulor Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlıktaki konuyla ilgili olarak, alımla ilgili merak edilen, anlaşılamayan ya da eleştiriye açık konular var ise bunların başka mecralarda değil, bu forumda ve bu başlık altına yazılmasını rica ediyorum. Herkese bol kahveli, keyifli günler :)

Ben şeyi merak ediyorum en çok merak edilenlerdendir. Şimdi 125 € ödeme gözüküyor ama gümrükte ne kadar bir ücret çıkar acaba ?

Ben şeyi merak ediyorum en çok merak edilenlerdendir. Şimdi 125 € ödeme gözüküyor ama gümrükte ne kadar bir ücret çıkar acaba ?
Benim son 87 Euro'luk alışverişe 68 tl çıkmış görünüyor Ptt'te. Aynı tutara farklı gümrük ücretleri çıktığı oluyor ama, daha önce forumda bazı başlıklarda konusu geçmişti.

Orası maalesef hiç belli olmuyor, bazen çok az çıktığı da oluyor ancak biraz oradakerin insafına kalıyoruz :) normal şartlarda Avrupa Birliği üyesi ülkelerinden yapılan alışverişler için oran faturada yazan ücret üzerinden %20.

son zamanlarda 100₺ bandında vergi çıkıyor hep

Ama diyelim ki paketi açtı memurlar, sizden siparişin ekran görüntüsünü istediler, bu durumda sipariş bedelinin %20'si civarı vergi çıkar

Fakat dediğim gibi, son zamanlarda gümrükte takılmadı kargolar ki her ay üç-dört sipariş veriyoruz Circulor'dan

Anladım ortakçı bulursam bende sipariş edeyim teşekkür ederim yanıtlarınız için 🤗😅

bir de Ivica Türkiye'deki gümrük olayını sanırım biliyor ve bu sebeple faturayı düşük gösteriyor. Bizim önceki alımlarınızda hep öyle oldu.

85euro 123 tl çıktı benimde

Ben de filtre alım için katılmak isterim ama İstanbul anadolu yakasından 1/4 hisse alabilirim veya içinden 1-2 paket satmak isteyen olursa talibim.

Arkadaşlar, zaten bundle da tek kargo seçeneği DHL express, onunla yolladığında paket gümrükten geçer geçmez size dhl'den bir link geliyor ve internet üzerinden ödeme yaparak verginizi ödemiş oluyorsunuz... normal şartlarda paketiniz 1-2 gün içerisinde elinizde oluyor ancak bazen gümrükteki bir yoğunluk ya da başka olağanüstü bir durum, ya da bazen araya haftasonunun da girmesi nedeniyle 4-5 günü bulduğu da oluyor... örneğin son alımımda DHL paketi Coffea Circulordan aldıktan sadece 16 saat sonra elimdeydi! her zaman bu kadar hızlı olmasa da DHL express en hızlı ve güvenli firma... bunun da bir bedeli var haliyle... 1 kilodan az paketler için fiyat ne kadar bilemiyorum ancak 1-2kg arası İsveçten buraya 44euro... bu bundle'da, ki Ivıca zaten 1 kg geçen paketler için kargo ücreti almıyor, yine kargo ücreti yok... ancak bu demek değil ki adam bu parayı DHL'e ödemiyor, bu da bir indirim oluyor haliyle...

Bu bundle oluşturulurken de, ki bu konu ile tamamen sevgili @msacid Mustafa uğraştı, olabildiğince farklı ülke, çiftlik, varyete ve işlem içersin, bazıları ülkemize pek gelmeyen kahvelerden, hatta Ivıca'nın da henüz satışa koymadıklarından olsun diye uğraşıldı.... bu sayede kahvesever arkadaşlar farklı bir deneyim yaşasın diye düşünüldü.... sağ olsun Ivıca'da elinden geleni yaptı, ki normalde yok Black Friday'miş, şuymuş buymuş şeklindeki tüketim çılgınlığının yaşandığı dönemlere de rağbet eden biri değil... her neyse, durum bu ve sormak istediğiniz başka sorular da olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım...

İstanbul kozyatağı ve bahçelievler için bende alıma katılabilirim.

Yarı yarıyadan daha fazla paylaşımlı alım yapmak isteyenler için bir Excel oluşturdum. Ürünlerin listelenen fiyatı üzerinden oranlama yapıp kargo ve gümrük ücretini paket başına bölerek ekliyor. Sarı alanlara ödemede kartınızdan çekilen ücret ve gümrük bedelini girin. Yeşil alanlarda paket başına her şey dahil fiyatı göreceksiniz. Dosyayı indirip kullanabilirsiniz.

CoffeaCirculor.xlsx

Merhabalar , Uşak veya İzmir illerinde alıma ortak aramaktayım.

panama alteri alabilirim ankaradan paylaşmak isteyen olursa

Istanbul Levent civari beraber alacak birini arayan varsa iletisime gecebilir.

@Taso27 ile beraber bi bundle 'a girdik bakalım :)
tekrar teşekkürler herkese.

öncelikle böyle güzel bir olayı düşünen ve emek veren arkadaşlara çok teşekkürler
biraz konu dışına kayacak ama; önceki alımda vakumlayıp donduranlar vardı hatırladığım kadarıyla, verim alabildiniz mi, çözdürdükten sonrası ve öncesi arasında fark hissettiniz mi? bir de, derin dondurucu gerekli mı, standart buzluk iş görür mü?
40-50 gramlık paketlere bölmeyi düşünüyorum ama iyi sonuç verir mi, o uğraşa değer mi emin olamadım.

öncelikle böyle güzel bir olayı düşünen ve emek veren arkadaşlara çok teşekkürler
biraz konu dışına kayacak ama; önceki alımda vakumlayıp donduranlar vardı hatırladığım kadarıyla, verim alabildiniz mi, çözdürdükten sonrası ve öncesi arasında fark hissettiniz mi? bir de, derin dondurucu gerekli mı, standart buzluk iş görür mü?
40-50 gramlık paketlere bölmeyi düşünüyorum ama iyi sonuç verir mi, o uğraşa değer mi emin olamadım.
zamanında buzluk/kahve dondurma işine epey eğildim, hatta bir ara buzluk yığınla kahve doluydu

bu alışkanlığımı şimdilerde terk ettim, daha çok aylık/1,5 aylık tüketimime göre kahve alıyorum

Son zamanlarda farkettim ki, kahvelerin bayatlama veya aroma kaybetme süreleri tahminimizden daha uzun. Hele paket hiç açılmamışsa bence iki aya kadar dayanabilir, belki de daha fazla.

Paket açıldıktan sonra ise 1,5 ay bir problem yaşamıyorum, daha ötesini denemediğim için bir şey diyemiyorum tabi. O yüzden eğer 1,5 - 2 aylık bir zaman diliminde tüketirim derseniz, bence dondurmak ile boşuna uğraşmayın.

Bu dediklerim Circulor kahveleri özelinde ve pek tabii olarak tecrübeye dayalıdır. Yoksa bilimsel bir çalışma yapmadım.

İstanbul beyoğlu ya da aksaray da oturan, çalışan kimse varsa ortak alıp paylaşmak isterim. Mesaj çekebilirsiniz.

Geri