• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Sipariş verecektim bende tadım seti bitmiş 😓

bende colombia paketi şiparişi verdim. deneyelim bakalım umarım çok lezzetli olur
tesekkurler umarim begenirsiniz.
Sipariş verecektim bende tadım seti bitmiş 😓

Tekli olarak satışta görünüyor. Set için sisteme girilen stok bitmiş olabilir ama açılır bence yeniden.
Pazar günü bitecek diye ben de sipariş vermemiştim henüz.

Dediginiz gibi sisteme girilen stok tukenmisti tekrar eklendi.

R19061378 siparişi ile katıldım ben de. Acaba direk şubenizden teslim alma şansı var mıdır ?
Merhaba,

cok tesekkurler.
Tabii siparisiniz hazir, 24 saat Ravouna 1906 resepsiyon dan teslim alabilirisniz.
adres: istiklal cad no: 201 beyoglu, ( odakule-tunel arasinda boyner ve turcell magazalari karsisi, hollanda konsoloslugu yani, 1. kat)

Merhaba,

cok tesekkurler.
Tabii siparisiniz hazir, 24 saat Ravouna 1906 resepsiyon dan teslim alabilirisniz.
adres: istiklal cad no: 201 beyoglu, ( odakule-tunel arasinda boyner ve turcell magazalari karsisi, hollanda konsoloslugu yani, 1. kat)
Çok teşekkürler, bu kadar hızlı beklemiyordum :)

bende bu indirime dayanamayarak sipariş gectim ilk defa calibre den sipariş veriyorum bakalım nasılmış

bende bu indirime dayanamayarak sipariş gectim ilk defa calibre den sipariş veriyorum bakalım nasılmış
Tesekkurler, umarim memnun kalirsiniz.
Daha once cevaplandi mi bilmiyorum ama colombia ikililerden espressoya yakistirdiginiz var mi @OkanT Bey?
Merhaba,
Ikisinide deneyebilirsiniz rahatlikla, ikiside kotu olmuyor, agiz tadiniza gore, tecih meselesi. Cok cok yuksek asidite degil ikiside, ospina biraz daha govdeli daha likorumsu yada recelimsi, montoya biraz daha ciceksu, meyve suyumsu

ben de ocak ayında yeniden zam haberlerini duymaya başlayınca hemen Kolombiya tadım seti siparişi geçtim, bu herkes için zor geçen günlerde kulübe özel indirimi sebebiyle okan bey'e çok teşekkürler.

Şu an Omar de Jesús Echavarría abinin 2021 hasatı yıkanmış, üstüne 15 saat fermente edilmiş Castillo cinsi kahvesini içiyorum.

IMG_20210113_132057_480x480.jpg

Reçete şu şekil:

22/352 oran
Timemore kristal göz 02 plastik dripper
Cafec Traditional filtre kağıdı
Molent G50 36 klik
94°C Brita'dan geçmiş şebeke suyu
90+90+90+80 ml şeklinde 4 eşit döküş
02:49 bitiş
Muzip bir asiditesi var, yormuyor, ekşitmiyor. Şurup gibi mi? Asla. Vişne gibi mi? Kesinlikle değil. Böyle geriden bir yumuşak örtü altında mayhoş tatlı verigo üzümü (Kuzey Kıbrıs'a gidenler veya Kıbrıs'lı olanlar bilir) yer gibi bir his.

IMG_20210113_125838_480x480.jpg

Ağızda kalışı güzel, ancak benim hatam yüzünden bir miktar erken bitti demlemem. Bir daha ki sefere TH-2 kağıt ile deneyeceğim 36 klik sabit tutarak ve sıcaklığı 90-91'e çekerek.
Fakat Juan Pablo ayrı bir güzeldi Ömer İsa abinin çekirdeğine göre. 😃

@OkanT hocam Juan Pablo nedir böyle : )) 2021 best liste girdi benim için.

Juan Pablo Palacio Montoya : Su tutmayan kahve
Omar de Jesús Echavarría Ospina : Filtre tıkayan kahve

Farkedermi? -Hayır, çok beğendim.

Fellow her şeyi affeder mi?

ben de ocak ayında yeniden zam haberlerini duymaya başlayınca hemen Kolombiya tadım seti siparişi geçtim, bu herkes için zor geçen günlerde kulübe özel indirimi sebebiyle okan bey'e çok teşekkürler.
Ben tesekkur ederim, kargonuz yolda, umarim sizde begenirsiniz.
Şu an Omar de Jesús Echavarría abinin 2021 hasatı yıkanmış, üstüne 15 saat fermente edilmiş Castillo cinsi kahvesini içiyorum.

Reçete şu şekil:

22/352 oran
Molent G50 36 klik
Muzip bir asiditesi var, yormuyor, ekşitmiyor. Şurup gibi mi? Asla. Vişne gibi mi? Kesinlikle değil. Böyle geriden bir yumuşak örtü altında mayhoş tatlı verigo üzümü (Kuzey Kıbrıs'a gidenler veya Kıbrıs'lı olanlar bilir) yer gibi bir his.

Ağızda kalışı güzel, ancak benim hatam yüzünden bir miktar erken bitti demlemem. Bir daha ki sefere TH-2 kağıt ile deneyeceğim 36 klik sabit tutarak ve sıcaklığı 90-91'e çekerek.

4-5 gundur cok yorulduk, persembe gununden beri 25 saatten fazla kahve kavurduk, denedik, paketledik, fakat boyle guzel yorumlarini gorunce tum yorgunluk gidiyor. Begenmenize cok sevindim.
verigo uzum denememistim, ilk firsatta karsima cikarsa deneyecegim.
Acele etmek isteyenler olur diye tekrar hatirlatmak isterim, bende cok degassing bekleme geregi duymayan biri olarak, bu cekirdekler cok farkediyor on gun kadar sonra, en ust seviyede 2 ve 3. Haftalar arasi diyebilirim. Ne yapip edip bir miktarda olsa ikinci haftaya saklamanizi oneririm.

Reçete şu şekil:

22/352 oran
Molent G50 36 klik

Bahçesini don vuran, sigortadan kaç para alırım acaba diye düşünen kumlucalı çiftçi gibi bakıyor adam. Nere koysan türk gibi. :)
Şapka da gübre firmalarının eşantiyonu gibi. :)
Hele teyzenin bi tek burma bileziği eksik. :)

Okan bey biri kendime biri de işyerinden Kolombiya kahvesi hastası bir arkadaşıma olmak üzere 2 tadım paketi siparişi geçtim ben de. bugün kahvelerimiz ulaştı. çok teşekkürler.

Okan bey biri kendime biri de işyerinden Kolombiya kahvesi hastası bir arkadaşıma olmak üzere 2 tadım paketi siparişi geçtim ben de. bugün kahvelerimiz ulaştı. çok teşekkürler.
Ben tesekkur ederim, umarim sizde, arkadasiniz da begenir.

Geri