• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Ben çok arastirdim genelde bu şekilde orta veya espresso kavrumlarinda ön isitmanin gereksiz oldugu soyleniyor yabanci kaynaklarda.Gaggia new classic ile benzer fiyatta oldugu dusunulunce bana alınabilir geldi.Gelince görecegiz bakalım

Estağfirullah ne kusuru. Ben uzaktan izliyorum bir müddetliğine ama evladiyelik olduğu her halinden belli. Güle güle kullansın edinen herkes.

Arkadaşlar toplu alım neticesinde ürünler gelmedi mi? Kullanmaya başlayan arkadaşlarımızın artık izlenimlerini, tecrübelerini bekliyoruz.

Evet arkadaşlar nereden geldim nasıl geldim niye geldim bilemiyorum ama bir şekilde dün gece gaza gelip geçte olsa toplu Robot alımına bende dahil oldum. Alımda emeği geçen ve beni geçte olsa bir şekilde alıma dahil eden sayın @teyyaredenkahve ye çok teşekkür ederim. Tekrar benim için firma ile iletişime geçti tekrar.

Nisan 10-15 gibi gönderim olacakmış o zamana kadar Robot ile ilgili izlemediğin video kalmaz artık.

Sorması ayıp ama toplu alımda ne kadara geldi ürün acaba, söyleyebilecek var mı? Vergisi, kargosu... falan dahil olarak.

Evet arkadaşlar nereden geldim nasıl geldim niye geldim bilemiyorum ama bir şekilde dün gece gaza gelip geçte olsa toplu Robot alımına bende dahil oldum. Alımda emeği geçen ve beni geçte olsa bir şekilde alıma dahil eden sayın @teyyaredenkahve ye çok teşekkür ederim. Tekrar benim için firma ile iletişime geçti tekrar.

Nisan 10-15 gibi gönderim olacakmış o zamana kadar Robot ile ilgili izlemediğin video kalmaz artık.
Bekleyenler kulübüne hoşgeldin. Alıma sonradan dahil etmeleri de güzel hareket.

Ben elçiyim, faydası dokunduysa ne mutlu🙏 güle güle kullanırsınız umarım.

Akışı görmek için makyaj aynası kullanıyordum, daha rahat kullanım için dahili bir dikiz aynası yapmayı planladım. Evde kullanmadığım bir kitap okuma ışığı vardı, ona göre ayna kestirmeyi planladım ancak lambanın kapağını açınca ayna görevi gören bir plastik gördüm. Onu dışarıya alıp yüzeye silikonladım, çok işlevsel oldu.1.jpeg2.jpeg4.jpeg5.jpeg6.JPG7.JPG

Akışı görmek için makyaj aynası kullanıyordum, daha rahat kullanım için dahili bir dikiz aynası yapmayı planladım. Evde kullanmadığım bir kitap okuma ışığı vardı, ona göre ayna kestirmeyi planladım ancak lambanın kapağını açınca ayna görevi gören bir plastik gördüm. Onu dışarıya alıp yüzeye silikonladım, çok işlevsel oldu.Ekli dosyayı görüntüle 10876Ekli dosyayı görüntüle 10877Ekli dosyayı görüntüle 10879Ekli dosyayı görüntüle 10880Ekli dosyayı görüntüle 10882Ekli dosyayı görüntüle 10883
Bu hassas terazinin markası nedir? Robot'ta kullanım için uygun görünüyor.

Geri