cagrierdogan
Barista
Ben anlamadım ne demek istediginizi.Çünkü kullanımı gerçekten bu şekilde.Genelde ön ısıtma yapılmıyor.
Hastası oldum diyorum kısaca
Ben anlamadım ne demek istediginizi.Çünkü kullanımı gerçekten bu şekilde.Genelde ön ısıtma yapılmıyor.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Ben çok arastirdim genelde bu şekilde orta veya espresso kavrumlarinda ön isitmanin gereksiz oldugu soyleniyor yabanci kaynaklarda.Gaggia new classic ile benzer fiyatta oldugu dusunulunce bana alınabilir geldi.Gelince görecegiz bakalımHastası oldum diyorum kısaca![]()
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Ben çok arastirdim genelde bu şekilde orta veya espresso kavrumlarinda ön isitmanin gereksiz oldugu soyleniyor yabanci kaynaklarda.Gaggia new classic ile benzer fiyatta oldugu dusunulunce bana alınabilir geldi.Gelince görecegiz bakalım
Gelmedi 10 nisan gibiArkadaşlar toplu alım neticesinde ürünler gelmedi mi? Kullanmaya başlayan arkadaşlarımızın artık izlenimlerini, tecrübelerini bekliyoruz.
Erkenden kavuşmanız dileğiyle, kıymetli yorumlarınızı bekliyoruz.Gelmedi 10 nisan gibi
Bekleyenler kulübüne hoşgeldin. Alıma sonradan dahil etmeleri de güzel hareket.Evet arkadaşlar nereden geldim nasıl geldim niye geldim bilemiyorum ama bir şekilde dün gece gaza gelip geçte olsa toplu Robot alımına bende dahil oldum. Alımda emeği geçen ve beni geçte olsa bir şekilde alıma dahil eden sayın @teyyaredenkahve ye çok teşekkür ederim. Tekrar benim için firma ile iletişime geçti tekrar.
Nisan 10-15 gibi gönderim olacakmış o zamana kadar Robot ile ilgili izlemediğin video kalmaz artık.
Ben elçiyim, faydası dokunduysa ne mutluEvet arkadaşlar nereden geldim nasıl geldim niye geldim bilemiyorum ama bir şekilde dün gece gaza gelip geçte olsa toplu Robot alımına bende dahil oldum. Alımda emeği geçen ve beni geçte olsa bir şekilde alıma dahil eden sayın @teyyaredenkahve ye çok teşekkür ederim. Tekrar benim için firma ile iletişime geçti tekrar.
Nisan 10-15 gibi gönderim olacakmış o zamana kadar Robot ile ilgili izlemediğin video kalmaz artık.






Bu hassas terazinin markası nedir? Robot'ta kullanım için uygun görünüyor.Akışı görmek için makyaj aynası kullanıyordum, daha rahat kullanım için dahili bir dikiz aynası yapmayı planladım. Evde kullanmadığım bir kitap okuma ışığı vardı, ona göre ayna kestirmeyi planladım ancak lambanın kapağını açınca ayna görevi gören bir plastik gördüm. Onu dışarıya alıp yüzeye silikonladım, çok işlevsel oldu.Ekli dosyayı görüntüle 10876Ekli dosyayı görüntüle 10877Ekli dosyayı görüntüle 10879Ekli dosyayı görüntüle 10880Ekli dosyayı görüntüle 10882Ekli dosyayı görüntüle 10883
Bu hassas terazinin markası nedir? Robot'ta kullanım için uygun görünüyor.
Selamlar teşekkür ederim @VuralUfuk hocamSelamlar @Gezgin.Kahvekolik
Aynı tartıyı bende kahve tartmak için kullanuyorum,KN Master CT-1000 adı ile 1 KG 0.1 hassasiyetli modeline tüm alışveriş sitelerinden ulaşabilirsin.
Alayım mı bir taneRobotu gittikçe daha çok sevmeye başladım
Alıştıkça çok keyifli fincanlar çıkmaya başladı
Ekli dosyayı görüntüle 10920
https://ty.gl/6arfmee ben buradan aldım, gayet işimi görüyor. max 200 gr tartıyor, duyarlılığı 0,1 grBu hassas terazinin markası nedir? Robot'ta kullanım için uygun görünüyor.