• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Buhar Knob - Gaggia Classic Pro

kkutaytopkac

Yeni Üye
İsim
Kutay Topkaç
Daha fazla  
İsim
Kutay Topkaç
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic
Değirmen
Eureka Mignon Specialita | 1zpresso K-Pro
Merhabalar,

Bu sabah Gaggia New Classic makinem ile kahve yaptım. Sonrasında buhar çıkışını durdurmak için knob’u çevirdiğimde önce buhar kesti sonra da knob boşa dönmeye başladı.

Knob’u sonrasında çıkardım. İçerisinde olması gerektiğini düşündüğüm bir metal parçanın orada olmadığını fark ettim. Tahminim bundan dolayı boşa dönüyor ama fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

Knob ihtiyacım olacağını düşündüğüm için, orada da replacement bilenler varsa ve iletirse çok memnun olurum.

Teşekkürler,

Araştırırken gördüğüm kadarıyla orada ki ısı 100-150 derece arasına çıkabiliyormuş buna dayanabilecek bir malzemeyle 3d baskı aldırabilirsin. Forumda baskı yapan bir arkadaşta vardı. Eğer elinde buna uygun filament varsa,

Ekli dosyalar

• IMG_1408.jpeg
    IMG_1408.jpeg
    90.2 KB · Görüntüleme: 26
Araştırırken gördüğüm kadarıyla orada ki ısı 100-150 derece arasına çıkabiliyormuş buna dayanabilecek bir malzemeyle 3d baskı aldırabilirsin. Forumda baskı yapan bir arkadaşta vardı. Eğer elinde buna uygun filament varsa,

Merhabalar, vakit ayırarak paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İnceleyeceğim ve mümkünse yaptıracağım. Sevgiler

Benim de aynı şey başıma geldi. Bu 3d yazıcı meselesinden 2 tane ayrı knob bastırdım onlar da aynı şey oldu hem de çok daha hızlı. (Daha sağlam ve kaliteli bir baskı ile yapılabilecekse belki olabilir.)

Ben çözümü dediğiniz yere başka bir demirimsi parça koymakta buldum.
Uçlu kalemlerden bir yere asmak için bir parça oluyor ya onu çıkarıp ufak bir parça oraya göre kesip koydum problem çözüldü.

Ekli dosyalar

• 17582647893737669129183219507819.jpg
    17582647893737669129183219507819.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 25
Geri