• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bugün İçtiğiniz Çay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bundan 16 sene evvel Istıkan diye bir marka alıyorduk, o zamanlar Suriye'den doğru geliyordu. O keyfi bir daha hiçbir çayda bulamadım. Şu an bir yerlerde satıyorlar ama aynısı değil, kaçak statüsü gidince tadı da gitmiş. :D Çay dediğin buruk olacak, damağını kurutacakmış gibi yapacak neredeyse. Beta, Bayce vs. bir şeyler içtim ama yok işte yok, su gibi oluyor.
Ben de ne zaman çay içsem hep daha yoğun bir aroma arıyorum, aynen sudan biraz hallice bir şey içiyorum hissine kapılıyorum.

Biz 2 yıldır Beta Tea Yüksek Tepeler içiyoruz uygun fiyatlı (kendi sitesinde) tozsuz ve çok kaliteli bir çay. Biraz uzun demleyince müthiş keyifli. Son 1 yıldır çay içmiyorum gerçi ama eşim içiyor, aynı kalite devam ediyor.
Teşekkür ederim. Biraz araştırınca ithal çayları olduğunu da görerek 4 çeşit çay aldım. Yüksek tepeler için biraz yoğun tat vereceği yazıyordu. Benim tam istediğim ama eve belki uymaz diye alternatiflere de yer verdim siparişte.
Ekli dosyayı görüntüle 42622
Bir kaç tanıdığım bu çayı kullanıyor tirendiyol’dan temin ediyorlar. içimi güzeldi, kendimiz evde siyah çay tüketmesek de bulundurmak adına alacağım. market çaylarından iyiydi ve lezzetliydi. yoğun ve sert de değildi.
Teşekkürler. Şimdilik beta tea deneyeceğim. Olmazsa alternatif olarak buna bakacağım. Yorum olarak beta biraz daha üstün gözüktü

Teşekkür ederim. Biraz araştırınca ithal çayları olduğunu da görerek 4 çeşit çay aldım. Yüksek tepeler için biraz yoğun tat vereceği yazıyordu. Benim tam istediğim ama eve belki uymaz diye alternatiflere de yer verdim siparişte.

Teşekkürler. Şimdilik beta tea deneyeceğim. Olmazsa alternatif olarak buna bakacağım. Yorum olarak beta biraz daha üstün gözüktü
Rica ederim. Beta tea kızıl dem içmiştik bir süre evde. Fena değildi. Dediğim gibi siyah çay pek tüketmiyoruz ama olumlu yorumlara göre deneyerek size lezzetli geleni bulursunuz umarım.

Geri