• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, kahve fabrikasyon bir ürün olmadığı için tükenmesi gayet normal. Bu kahve için kaçınılmaz son ayrıca. Bir sorun olarak görülmemesi gerektiği kanaatindeyim. Son olarak tüm kahveler tükenmeye mahkumdur :)
dandik kahvelerin değilde sevdiklerimin bitmesine biraz alınganlık yapmış olabilirim. bende kendim ce haklıyım. zaten kızmıyorum da sitem ediyorum.

10 gün oldu olmadı yeni sipariş geçtim, ürünleri aldım. asla kavrulmuş kahve kokusu dışında bir şey yok. kargoda olmuş olabilir mi acaba. en az 5 sipariş geçtim daha önce asla olmadı.
Sanalın en büyük sıkıntısı bu.
Geçenlerde El jardin aldım, odun çıktı. Buzluktan kim bilir ne zaman aldığım el jardini açtım, kahve "çılgın atıyor"
Keza sumatra ve kenyalarda da benzeri oldu.
Zulamda 8-10 aylık mal var, onlar daha vakumu açtığım an burcu burcu kokarken, son aylarda gelenler meşe odunu.
Var bi şey ama çözebilmiş değilim.
İşin komik yanı; afrikaların çoğında sıkıntı yok. Ama son aldığım kenya top aroma da odun çıktımıştı.

Forumdan birçok arkadaş belki Las Flores cekirdeginden bilir beni , wush wush verenaras çekirdeği için son bir yorum yapmak istedim , stok çoktan bitti gerçi ama olsun 😃
Sidra ve Gesha cekirdeklerini bu listenin dışında tutarak şunu soyleyebilirim ki , Las Floresten sonra sattığı en iyi kahvelerden biri ( bence ) özellikle bir ayı devirdikten sonra ve 40.gunden sonra bambaşka levele geçiyor Asidite çok dengeli ve en çok mest eden yani ise vanilya , kakao ve kırmızı meyve notalarinin çok kompleks ve dengeli bir şekilde gelmesi , clever ile birkaç kere 30 Gr lik demlemeler yaptım , tadım kafasında arkadaş grubuna icirdim , içen herkes mest oldu Şuan stokta olsa sırf wush wush almak için bir sepet yapardım kendime 🥲

Forumdan birçok arkadaş belki Las Flores cekirdeginden bilir beni , wush wush verenaras çekirdeği için son bir yorum yapmak istedim , stok çoktan bitti gerçi ama olsun 😃
Sidra ve Gesha cekirdeklerini bu listenin dışında tutarak şunu soyleyebilirim ki , Las Floresten sonra sattığı en iyi kahvelerden biri ( bence ) özellikle bir ayı devirdikten sonra ve 40.gunden sonra bambaşka levele geçiyor Asidite çok dengeli ve en çok mest eden yani ise vanilya , kakao ve kırmızı meyve notalarinin çok kompleks ve dengeli bir şekilde gelmesi , clever ile birkaç kere 30 Gr lik demlemeler yaptım , tadım kafasında arkadaş grubuna icirdim , içen herkes mest oldu Şuan stokta olsa sırf wush wush almak için bir sepet yapardım kendime 🥲
wus wus malesef bitmiş.

Guatemala Anacafe 14 Chimeltenango de çok şahane idi ama oda 2-3 ayda tükendi. sanalbaharatta aldığım en iyi kahve açık ara las flores ti ve artık bir daha gelirmi bilinmiyor.

whatsapp dan sorduğumda; Nicaragua SHB EP AAA kahvesini tavsiye ettiler. bu kahveyide tavsiye ederim. aromanın iyi çıkması için 120 klik yerine 130 aldım ve radı daha bi dolgun ve güzel oldu(kingrender k6)

sizlerden ricam çok beğendiniğiniz ve stokto olan kahveleri buradan paylaşalım.

herkezin ağız tadı bir olmuyor, daha önce beğendiklerinize örnek vererek tavsiyede bulunursak algılama ve tercih etmemiz de kolay olur. mesela büyük heves ile çokça tavsiye edilen; Etiyopya Yirgacheffe kahveyi aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım. içtiğim en kötü kahvelerden biriydi benim için. tabi bu olay bana özel ben sevmedim ama çok sevenler tavsiye etmişti.

Sanırım küçükken en çok tükettiğim yada en çok severek tükettiğim kırmızı meyve vişne idi, bu kahvede hem koku hem tat sadece vişne alıyorum :)

wus wus malesef bitmiş.

Guatemala Anacafe 14 Chimeltenango de çok şahane idi ama oda 2-3 ayda tükendi. sanalbaharatta aldığım en iyi kahve açık ara las flores ti ve artık bir daha gelirmi bilinmiyor.

whatsapp dan sorduğumda; Nicaragua SHB EP AAA kahvesini tavsiye ettiler. bu kahveyide tavsiye ederim. aromanın iyi çıkması için 120 klik yerine 130 aldım ve radı daha bi dolgun ve güzel oldu(kingrender k6)

sizlerden ricam çok beğendiniğiniz ve stokto olan kahveleri buradan paylaşalım.

herkezin ağız tadı bir olmuyor, daha önce beğendiklerinize örnek vererek tavsiyede bulunursak algılama ve tercih etmemiz de kolay olur. mesela büyük heves ile çokça tavsiye edilen; Etiyopya Yirgacheffe kahveyi aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım. içtiğim en kötü kahvelerden biriydi benim için. tabi bu olay bana özel ben sevmedim ama çok sevenler tavsiye etmişti.
Anacafe de gerçekten güzel bir cekirdekti , hızlı tükendi malesef 🥲
Panama Los naranjos da baharatlı güzel bi çekirdek, ilk yudumladığımda acayip şaşırmıştım
Joker bir cekirdekti , hem espresso hem filtre tarafında çok başarılıydı 🤌

Sanalın en büyük sıkıntısı bu.
Geçenlerde El jardin aldım, odun çıktı. Buzluktan kim bilir ne zaman aldığım el jardini açtım, kahve "çılgın atıyor"
Keza sumatra ve kenyalarda da benzeri oldu.
Zulamda 8-10 aylık mal var, onlar daha vakumu açtığım an burcu burcu kokarken, son aylarda gelenler meşe odunu.
Var bi şey ama çözebilmiş değilim.
İşin komik yanı; afrikaların çoğında sıkıntı yok. Ama son aldığım kenya top aroma da odun çıktımıştı.
Al işte...
Ayın 6'sında paketlenen kahveleri dün açtım vakum için.
El jardinler ateş edşyor ateeş. E bre önceki siparişlerde niye meşe odunu idi????
İstikrar şart, ama o da sende yok be sanal.
Olsun, tek kumarımız bu olsun :ROFLMAO:

Honduras La Valentina- Honey uzun süredir alıyorduk ama stokta yok, buzlukta ki stoğumda tükendi😞 En uygun fiyata pişman olmayacağımız kahve var mıdır?

Ya bu asiditesi belli olan kahvelerde hepsi birbirinin aynı gibi, yellow bourbon El Jardin, Valentina, bana mı öyle geliyor
Kullandıgınız suyu değiştirmeyi deneyin. O kavurcunun Kahvesine uygun olmayan su tüm kahveleri düzleştirebilir. Valentina ile El jardin arasında daglar kadar fark var ben Valentinayı sevmedim şahsen asidetesi çok sönüktü

Al işte...
Ayın 6'sında paketlenen kahveleri dün açtım vakum için.
El jardinler ateş edşyor ateeş. E bre önceki siparişlerde niye meşe odunu idi????
İstikrar şart, ama o da sende yok be sanal.
Olsun, tek kumarımız bu olsun :ROFLMAO:
Bana gelen el jardinleri beğenmedim kahvede hiçbir aroma yok gibi kokusu da odunsu. Bana gelenler mi sorunlu yoksa bu fiyata daha fazlasını beklememem mi gerek?

Bir kiloluk Natural El Jardin bayatlamaya karşı, hem espressoda çok stabil hem de sütlüde gayet iyi gidiyor. İki kere natural bir kere anaerobik aldım, naturallerde şu ana kadar sorunlu bir şey göremedim. Biraz kumar, ama hep kahve stoğum olsun diye bulunduracağım konfor kahvesine dönüşmeye başladı.

Americano'ya gidecek çekirdek tavsiyesi olan olur mu? Çok gövdeli değil de daha asidik meyvemsi farklı bir çekirdek?

Gurme Blend aldım en son ama zift gibi kavurmuşlar.

Bir kiloluk Natural El Jardin bayatlamaya karşı, hem espressoda çok stabil hem de sütlüde gayet iyi gidiyor. İki kere natural bir kere anaerobik aldım, naturallerde şu ana kadar sorunlu bir şey göremedim. Biraz kumar, ama hep kahve stoğum olsun diye bulunduracağım konfor kahvesine dönüşmeye başladı.

İki tane el jardin var hangisi? Anaerobic olan mı olmayan mı?

Geri