• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Brownberry Colombia Las Flores Red Bourbon Thermal Shock 250 Gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pentax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
300 lira

pentax

Üye
İsim
Salih
Daha fazla  
İsim
Salih
Brownberry Colombia Las Flores Red Bourbon Thermal Shock 250 Gr. Bir aylık degasing süresinden sonra çekvalfi bantlanarak buzdolabında bekletildi,
ihtiyaç fazlası olduğu için satılık

Ekli dosyalar

• 1728754864758.jpg
    1728754864758.jpg
    105.8 KB · Görüntüleme: 78
  • 1728754864729.jpg
    1728754864729.jpg
    81.8 KB · Görüntüleme: 78
İyi alışverişler dilerim sevgili forumdaşım. Son siparişimde bu çekirdeği Mayıs ayında kilosu 717,81TL'den almışım, maillerimden faturasını buldum. 250gr'ı da 179,45TL'ye geliyor. Eğer kabul ederseniz 200TL'ye alabilirim.

İyi alışverişler dilerim sevgili forumdaşım. Son siparişimde bu çekirdeği Mayıs ayında kilosu 717,81TL'den almışım, maillerimden faturasını buldum. 250gr'ı da 179,45TL'ye geliyor. Eğer kabul ederseniz 200TL'ye alabilirim.
Nazik mesajınız için çok teşekkür ederim, kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, tekkifinizi kabul ediyorum, ayrıntılar için bana DM 'den ulaşabilirsiniz, iyi akşamlar

Geri