• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Breville Barista Mini 58 MM Portafiltre Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozogdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozogdk

Yeni Üye
İsim
özgür
Daha fazla  
İsim
özgür
Merhabalar 4 aydır barista mini kullanıyorum ve açıkçası fabrika çıkışı portafiltresinden memnun değilim fazla kuru köpük ürettiğini düşünüyorum önerileriniz var mı?

Aliexpresste olan portafiltreler uyuyordu sanırım, forumdaki breville ya da mini barista olarak aratın bu ya da buna benzer başlıklarda vardı bilgi.

baktım fakat bulamadım aktif kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi
hocam selamlar,

maalesef her naked portafiltre uymuyor. Ozellikle 3 kulakcikli olmasi lazim. Forumda bu makineyi kullanan herkes asagidakini aldi diye tahmin ediyorum:

TRY 61.39 41% Off | 58MM Portafilter Stainless Steel Coffee Machine Bottomless Filter for Barsetto Holder Wooden Handle Professional Accessory

Yaninda basincsiz sepet ile geliyor zaten. Henuz kendi portafiltresine uyan bir basincsiz sepet bulamadigimi da belirtmek isterim.

@opare teşekkür ederim hocam ama burda kargo ücreti çok yüksek çıkıyor acaba türkiyeden bulmak mümkün olmaz mı

bende naked portafiltre var.cok iyi bir öğütücü kullanmanız durumunda faydalı olabilir.beni çok uğraştırdı.satisa çıkarttım.

Geri