• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İndirim muhabbeti iyice iğrençleşti bence, ben manipüle edildiğini düşünmeye başlıyorum artık. İndirim dediğin yılda 1-2 sefer olur bu ne arkadaş. İndirimin cılkını çıkaran kavrumcuların şeffaflığına güvenim kalmadı şahsen.
Değiştiriyorum o zaman.

Boxx 1 haftalığına gerçek ve olması gereken fiyattan kahve satacakmış.

Değiştiriyorum o zaman.

Boxx 1 haftalığına gerçek ve olması gereken fiyattan kahve satacakmış.
Eyvallah :)). Çok gördüm forumda adam sipariş vermiş üstüne pat %20 indirim şoku :)) garip cidden bence indirim ajantası yapsınlar bize oradan takip edelim. ( Bu mesajı atarken bile birisi yazmış ). Boxx pişmanlıktır bence 😅 demedi demeyin, Sanalbaharat seviyesinde kahveleri bence.

Bu benim de başıma geldi, iletişime geçtim aradaki farkı fazladan çekirdek göndererek telafi ettiler. Aklınızda olsun.
iletişime geçtim zaten deneme kavrumunda indirim yok özel kahvelerrzaten bitti o kahvelerin stokları şanslısınız dediler
türkçe meali : indirim falan yapamayız zaten yetişip şansa almışşsınız bide çok özel kahveler aldığınıza dua edin

iletişime geçtim zaten deneme kavrumunda indirim yok özel kahvelerrzaten bitti o kahvelerin stokları şanslısınız dediler
türkçe meali : indirim falan yapamayız zaten yetişip şansa almışşsınız bide çok özel kahveler aldığınıza dua edin

Ben telafi istememiştim, iptal edip yeni sipariş geçecektim, bunu söyleyince öyle bir çözüm sunmuşlardı. Bu deneme kavrumu uygulamasını da anlayamadım zaten, umarım güzel çıkar sizinki, afiyet olsun şimdiden.

Burundi Honey sanırım Celcius ile aynı tedarikçiden. Herhangi bir kavurucudan deneyen oldu mu?

Ben çok eskiden boxx alıyordum. Kaliteleri de aslında çok iyiydi. Niteklikli kahveyi bana sevdiren markaydı. O zamanlar favorim ethiopya limu'ydu. sonra o sırada malumun başka roasterlara da sardım denemek için. Sonra dedim ki baya oldu bi boxx'dan söyleyeyim. Geçen yıl içindeydi ama hangi aydı hatırlamıyorum. Gelen kahve önceki kahvelerine göre bambaşkaydı. Kavurma profilini mi değiştirdiler yoksa kahve daha kalitesizmiydi onu tam çözemedim. Ne yazık ki hiç beğenmedim kahveyi. Bir de eskisine göre daha fazla defect çekirdeklerle karşılaştım çekirdeklere bakarken. Zaten bu kadar sık indirime girmesinden işkillenmiştim. Yine uzun zaman oldu sipariş vermeyeli. Başlığı görünce bi bakayım olmadı bir sonraki siparişimi boxxdan geçerdim diyordum ama galiba ne yazık ki eski kalitesi yok. Umarım ileride eski kalitelerine dönerler.

Kendileri ile ilgili anımdan bahsedeyim o halde;

2 yıl evvel İstanbul Kahve festivalinde bir arkadaş 1 paket verdi hangi kahvesiydi hiç hatırlamıyorum "al abi ben içmem bunu" dedi, peki ben denerim dedim gözlerim parlayarak kaptım 250 gr paketi :D Hevesle evde açtım 5 gün olmuş kavrumu kahvede bahsedilen meyvemsilik ama meyvemsi kokmuyor hiç bir şekilde.

Bir kaç demleme yaptım yoğun yeşil fasulye tatları dışında başka bir şey alamayınca komple çöpe atmak durumunda kalmıştım ve o zamandan bu zamana uzak durdum kendilerinden.

Bende 1 hafta önce genel indirimin süresi bitti mi diye sorduğumda bittiğini sadece Burundi'ye özel %15 indirim var demişlerdi. Belki çok fazla kişi indirimi sorduysa tekrar yapalım demiş olabilirler, kötü düşünmemek lazım. Hiç burnundan kıl aldırmayan kavurucular yerine arada sırada da olsa indirim yapmaları benim tercih sebebim oluyor. Bugüne kadar çöpe atılacak kadar kötü bi' kahveye de rastlamadım açıkçası. İndirim zamanları özellikle tek 250gr alışverişler için f/p oranı makul oluyor benim gözümde.

Geri