• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

memnun musunuz britadan, bwt filtrelerini magnezyum ilaveli diye mi tercih ettiniz?
Ben brita ile de kahve demledim bir süre ve hiç memnun değildim. Bwt'yi ise kahvede aktif olarak kullanıyorum. Üsküdar'da yaşıyorum bu arada sonuçlar bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.

Son düzenleme:
Wacaco’nun kendi sitesinde %15 indirim var. Nanopresso 55 dolara geliyor, vergiyle beraber güncel kurla 530 lira civarına gelecek sanırım. Kargo da bedava. Türkiye'de en ucuz 711 liraya buldum şu anda, düşünen varsa bir göz atsın derim.

Son düzenleme:
Sitede yoğunluk var.

Bir de indirimde gözüken bir ürünü sepete attığınızda indirim kayboluyor.

edit: İndirimlerin sepette gözükmeme sorunu gitmiş gibi fakat sitede yavaşlık devam ediyor.

edit2: Soy cezvelerde ciddi indirim var. Almak isteyen kaçırmasın!!!

Son düzenleme:
00:00 da bizce gayet sağlam olduğunu düşündüğümüz bir indirim geliyor. Kodu bırakıp kaçıyoruz ♥️
Kod : “SUFLE”

Petradan samii uraga deneyen var midir? Bensa diimanin yanina haru dhilgee veya samii uraga alicam ama kararsiz kaldim
Ben 2. Paketi deniyorum şu an(Sami uraga)
Normalde ilk paketi iki ay önce v60da denemiştim. Beğenmiştim baya
Bu paket yeni geldi. Hario immersion dripper ile çok kötüydü. Sabunlu su içtim sandım bi an için.
Yarın tekrar V60 ile deneyeceğim. Benzer tatlar alırsam Petra kaynaklı bir sorun olduğuna kanaat getirip yoluma devam ederim :)

Evet tam oturuyorlar.
Peki bu filtrelerle, brita filtreleri arasındaki fark nedir? Tds çok düşmüyor mesela brita'da. Mineral ekleme durumu da yok. Bu mineral takviyesi lezzette çok fark ediyor mu?

Geri