• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir espresso makinası görmüştüm...

onurgunes78

Barista
İsim
onur
Daha fazla  
İsim
onur
Merhabalar bir espresso makinası gördüm. Ayno makinada hem öğütme hem portafiltreye öğütümden doldurma hem de kaydırma yaparak yan tarafında kahveyi demleme kısmı vardı. Makinayı hatırlayamadım. Hatırlayan varsa lütfen söyleyebilir mi? Başlığı doğru yere mi atım yanlış yere mi açtım bilmiyorum.

bu değildi. Öğütümhaznesi solda demleme haznesi sağdaydı. Raylı bir sistem vardı kaydırıp yan tarafa alınıyordu

Sage BES875 The Barista Express™ Espresso Makinesi ve maxims Espresso

Geri