• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir Aceminin İsyanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drunk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çubuğu çok dibe batırmışsınız. İlk 3-5 saniyede ufak öpücük sesleri almanız lazım. Çubuğun sadece uç kısmını batırın gerisi gelir. Ve o yüzden bağırıyor. Boeing 737 kaldırmayın sadece süt kaynatın ses önemli...

Çubuğu çok dibe batırmışsınız. İlk 3-5 saniyede ufak öpücük sesleri almanız lazım. Çubuğun sadece uç kısmını batırın gerisi gelir. Ve o yüzden bağırıyor. Boeing 737 kaldırmayın sadece süt kaynatın ses önemli...
Süt hacim aldıktan sonra da yine yüzeyde mi tutmam gerekiyor yoksa pitcher'ın konumu sabit mi kalmalı?

Teşekkür ederim, espressonun kreması konusunda ben de tereddütlüydüm evet, ancak birkaç farklı marka denemiş olsam da, taze çekilmiş ve önceden çekilmiş denesem de normal sepette çok az krema geliyor. Çift duvarlı sepet de aşırı köpürtüyor yukarıda da yazdığım gibi. Minik bir termometrem var pitchera uygun, genelde onu kullanıyorum ama elimi sıcaklığa alıştırıp ondan kurtulmak istiyorum, biraz da ondan kullanmak istemedim videoda 😅
kendiniz öğütüyorsanız biraz daha ince öğütebilirsiniz, bir de hangi makineyi kullanıyordunuz karaca 1353 gibi geldi bende 1101 var ben de bu konudan muzdaribim espresso kremalı ama art atamıyorum

Soguk Süt Kullanmanız lazım. Başlangıçtan itibaren kagıt kesigi gibi ses ile girdap oluşturup hava basmanız gerekiyor süt yogunlaşmaya başlayacak bir süre sonra o noktada bu işlemi kesip devam etmelisiniz. Süt Olarak Bim Günlük Dost Altın Süt'ü tavsiye ederim
bende bu sütü kullanıyorum şokun da altın sütü var öneririm ikisi de çok iyi

Şu videoyuyu bir izleyin dielrseniz faydası olabilir.

kendiniz öğütüyorsanız biraz daha ince öğütebilirsiniz, bir de hangi makineyi kullanıyordunuz karaca 1353 gibi geldi bende 1101 var ben de bu konudan muzdaribim espresso kremalı ama art atamıyorum
Sage Duo temp pro kullanıyorum. Tek duvarlı sepet kremayı az veriyor. Daha ince denemek için Türk kahvesi koymuştum bi kere, kıvam aynıydı.

Geri