• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar ve Nedenleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eluna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar

• CoffeeNutz

Oy: 44 44.9%
  • Coffee Department

Oy: 40 40.8%
  • Null Coffee

Oy: 26 26.5%
  • Williams Roastery

Oy: 2 2.0%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 7 7.1%
  • Kafein Kültür

Oy: 11 11.2%
  • Sezy Coffee

Oy: 29 29.6%
  • Spada Coffee

• Zümrüt Karaca

Oy: 3 3.1%
  • Montag Coffee Roasters

Oy: 10 10.2%
  • Niji Coffee Co

Oy: 36 36.7%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 6 6.1%
  • Fam Coffee

• Probador Collectiva

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

Oy: 31 31.6%
  • Tetra N Caffeine

• Gordion Coffee Roastery

• Kernel Coffee

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 5 5.1%
  • Kronotrop

• Firma1

Oy: 13 13.3%
  • Clean Cup

Oy: 10 10.2%
  • Celsius Roastery

• Kungpow

• Coffeemamma

• Old School Roastery

• Boxx Coffee

• Coffeerem

• Preon Coffee

Oy: 6 6.1%
  • Lot Coffee Roastery

Oy: 1 1.0%
  • Milestones Coffee Roastery

Oy: 35 35.7%
  • Vitus Coffee & Roastery

• A4 Kahve

• Kullanılan toplam oy
    98
Null
Oldschool
Niji
Tone
Lagetom
Sezy
Ultra
Sırasız olarak yazdım, seçme sebebim fiyat ve segmentine göre beni hep tatmin eden kahveler içtim. İletişimler düzgün kavrum tutarlı iyi esnaflar.

Ultra (GOAT)
Null
Calibre
Niji

Her ne kadar farkli roasterlar denemeyi sevsem de donup dolasip bu dortluye geri geliyorum

Sırasız olarak yazıyorum,

Milestones: Çok geç tanıştım ama çok memnun kaldım. Zafer hocanın tutumu, yardımseverliği, kahve seçkisi ve kavrumları... 10/10
CoffeeNutz: Ömer hoca da son derece ilgili ve müşterilerinin iyi bir kahve deneyimi yaşaması hususunda samimi... Kavrumları zaten söylemeye gerek yok, kargo poşetindeyken başlıyorum kokusunu almaya.
Niji: Kavrum kalitesi ve müşteri ilişkilerini beğendiğim bir firma daha...
Null: Hastasıyız. Hiçbir olumsuz deneyim yaşamadım şahsen, ne kahvelerinde ne iletişiminde... Ancak iletişim konusunda bazı olumsuz yorumlar duydum.
Sezy/Calibre: Kahveseverlerin kürkçü dükkanları. Halkın adamları. :D Fiyat performansta örnek ve öncü iki demirbaş. Var olsunlar.

Yazılanların bir çoğuna katılmakla birlikte Sanalbaharat benim için beyaz listede. Sebebi ise kabul edilebilir kaliteyi çok çok uygun fiyata sağlamaları. Nitelikli kahve tüketmeyen ve zincir mağazalardan kahve içen/içebilen arkadaşlarıma da öğrettim. Tchibo'nun 1/3 fiyatına ve Starbucks'ın 1/4 fiyatına makinelerinde kullanmak için ticari çekirdek olmayan Arabica kahve alabiliyorlar.

Coffeenutz: Başarılı kavrum ve müthiş müşteri ilişkileri süreçleri

Boxx: Başarılı kavrum ve nispeten rekabetçi fiyat politikası

Kernel, Null, Grizzly ve Fam bende ayrı bir yere sahip. Ayrıca Ömer Aydın'ın kahveye yaklaşımını çok takdir ettiğimden Coffeenutz'dan da oldukça içim rahat alışveriş yaparım.
Bu listede biraz değişikliğe gitmiş bulundum.

Grizzly'nin kavrumları son bir iki alışverişimde beni oldukça soğuttu(ki belki de en sevdiğimdi), bi süre pek elim gitmez.

Fam biraz hit or miss son zamanda, mesela Corpachiler ve La Fany Pacamara o kadar iyiydi ki keşke daha fazla alsaydım dedim, sonrasında aldığım başka kahveler tam tersi hatta göreceli olarak facia.

Null'ün geçen seneki yeni seçkisinde kahveler güzeldi ama kavrumlarla ben pek barışamadım Papayo ve Uraca CM dışında. Şu an elimde yeni hasattan kahveler var, onlar oldukça iyi.

Kernel ve Nutz uzun süredir alışveriş yapamasam da gözüm kapalı önereceğim, alışveriş yapacağım, keyifle demleyeceğim kavurucular.

Coffee Department'ı ekledim çünkü galiba alım da dahil 3 ya da 4 sipariş verdim geçen yılın sonbaharında, önceden de hep yaptığım alışverişlerden çok memnun kaldım, Metin Bey zaten festivallerde oldukça kaliteli etkileşime geçebileceğiniz biri.

Zümrüt Karaca'dan ben son alımda çok memnun kaldım, hatta seçkisini güncellese hala rotasyonda yer vermek isterim. Bochesa, Gara Agena, Las Marias cidden çok çok güzel kahvelerdi.

Calibre için pek bir şey demeye gerek yok. Kavrumlar çok iyi, seçki özgün, fiyat çok iyi. Bi süredir bir şekilde elimde Calibre kahvesi mevcut her zaman.

Kısaca güncel beşli: Coffeenutz, Kernel, Zümrüt Karaca, Coffee Department, Calibre

1741687071054.png
Kendini beyaz listeye alan Zafer bey gibi olun
Dalay lama'nın da dediği gibi ''Kendini sevmezsen başkalarını sevemezsin(:

En azından kimsenin ölü taklidi yapamayacağını ve bu foruma baktıklarını öğrenmiş olduk. 😁
X firmalar ölü taklidi yapıyor o halde😅
Kendisine oy vermesi neden gülünç ki bir kavurucunun? Siz kavurucu olsanız herkese açık bir ortamda kendinizi oylamaz mıydınız? Eğer oylamazsanız kimse bir şey demez ama oylayınca kötü mü anlamadım gerçekten.

Montag, sorgusuz sualsiz alırım. 10 senedir iyi kahve kavuruyorlar. Bir kere tadımın kaçtığı olmadı.

Hem de iyi kahve seçiyorlar, çoğu zaman portföyde piyasadaki herkesten daha yüksek sayıda yıkanmış kahve oluyor. Yıkanmış kahvenin iyisini de getiriyorlar. 1500 saat anaerobik, infüze vs. kandırmacası da olmuyor çoğu zaman.

Kahve Fabrikası ve Coffee Department. Kahve Fabrikasından Honduras Pozo Azul, içtiğim en güzel kahveydi.

Çok zor soru. Ama 2025 sınırları içerisinde bunun üzerine kafa yoracağım. Daha önce yapmadığım bir şey yapıyorum, arkadaşlara özendim açıkçası, kahve paketlerini saklıyorum.

Yılın başından beri paketli olarak 39 kahve denemişim, 9 firmadan kahve içmişim. Elde denenecek daha çok firmadan çok kahve var ve daha da geliyorlar. 2026'ya adım atarken ben de inşallah bir liste paylaşacağım. Nedenleriyle birlikte anlattığım uzun bir yazı da yazarım belki.

Geri