• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar ve Nedenleri (2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dwtexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar - 2025

• CoffeeNutz

Oy: 16 26.2%
  • Coffee Department

Oy: 13 21.3%
  • Null Coffee

Oy: 10 16.4%
  • Williams Roastery

Oy: 2 3.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 3 4.9%
  • Kafein Kültür

• Sezy Coffee

Oy: 17 27.9%
  • Spada Coffee

• Zümrüt Karaca

• Montag Coffee Roasters

Oy: 8 13.1%
  • Niji Coffee Co

Oy: 14 23.0%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 4 6.6%
  • Fam Coffee

Oy: 6 9.8%
  • Probador Collectiva

Oy: 1 1.6%
  • Calibre Coffee

Oy: 9 14.8%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 5 8.2%
  • Gordion Coffee Roastery

• Kernel Coffee

• Meet Lab Coffee & Roastery

• Kronotrop

• Firma1

• Clean Cup

Oy: 9 14.8%
  • Celsius Roastery

• Kungpow

• Coffeemamma

Oy: 0 0.0%
  • Old School Roastery

• Boxx Coffee

• Coffeerem

• Preon Coffee

• Lot Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Milestones Coffee Roastery

Oy: 14 23.0%
  • Vitus Coffee & Roastery

• A4 Kahve

Oy: 5 8.2%
  • Brownberry

Oy: 13 21.3%
  • Terazi

• Rawtown

• Rumo Coffee

• Kullanılan toplam oy
    61

dwtexe

Barista
İsim
Ahmet Kaan
Daha fazla  
İsim
Ahmet Kaan
Değirmen
1Zpresso X-Ultra, Kingrinder P0
Ekipmanlar
V60, Clever, Mokapot
Eluna'nın 2023 de yaptığı anketi yenilemek istedim (bence düzenli olarak yapılması gereken bir anket)

Yalnızca bu sene içerisinde alışveriş yaptığınız kavurucular için oy kullanıp yorum yaparsanız sevinirim.

Unuttuğum kavurucu var ise belirtirseniz ekleyebilirim ankete.

Şuanlık Milestones - Sezy ve Clean Cup. Milestones ve Sezy'de hiç tutarsız kavrumla karşılaşmadım. Clean Cup'ta ise 1 kere hatalı kavruma denk geldim durumu ilettigimde Batu bey direk yeni paket yolladı sorunu dile getirince bazı firmalar gibi biz denedik kahvemizde sorun yok yav siz kahveden anlamıyorsunuz demedi. Diğer firmalarda hep tutarlılık sorunu yaşadım ve bunları hiçbirisi kabul etmedi :) Bazı firmaları da hiç denemedim.

Farklı bir bakış açısı ile Brownberry diyorum. Kavrumlarından ziyade fiyatları ile oldukça ön planda. Fiyatları ile demişken nerdeyse 3’de 1 fiyatına satıyor. Bazı çekirdekleri çok uygun gelmese de fiyat/performans olarak hala rakipsiz.

Onlarca firma denedim. Yine dönüp dolaşıp Milestones, A4 ve Niji üçgeninde kaldım. ☺️

Benim için Sezy Coffee ve Calibre Coffee'dir. Bu 2 firmadan aldığım kahvelerin hiçbiri beni üzmedi, hatta bazıları fiyatına göre çok iyi kahvelerdi. Ayrıca kavrumlarını tutarlı buluyorum.

Firma listede yok ama bu yıl aldığım kahvelerden Rumo Coffee’nin kahvelerini çok sevdim. Daha önceden beyaz listeye aldığım firmalar da var tabi ama 2025’de ilk defa denediğim firmalardan Rumo diyorum.

Kavurumlarının stabil ve çeşitliliğin bol olmasından dolayı, CoffeeNuts, Milestone ve Null coffee 'i seçiyorum.

Çok yazmak istiyorum ama kendimi yıl sonuna kadar tutmam lazım. :D

Bir de neye göre sıralayacağıma tam karar verdim denemez. Bazısının bütün kahveleri karakter sahibi ama kavrumu çok uymuyor, bazısının bütün kahvelerini beğendim ama müşteri ilişkisi yok, bazısının müşteri ilişkileri çok iyi ama kahvelerinden beğenmediğim var baya... Nasıl olacak bakacağız.

Çok yazmak istiyorum ama kendimi yıl sonuna kadar tutmam lazım. :D

Bir de neye göre sıralayacağıma tam karar verdim denemez. Bazısının bütün kahveleri karakter sahibi ama kavrumu çok uymuyor, bazısının bütün kahvelerini beğendim ama müşteri ilişkisi yok, bazısının müşteri ilişkileri çok iyi ama kahvelerinden beğenmediğim var baya... Nasıl olacak bakacağız.
Benim de aklıma geldi detaylı bir anket oluşturmak lazım Google forms ile yapılabilir fakat kaç kişi katılım sağlar bilemiyorum

Null; zero filtre harmanı günü kurtarıyor, diğer kahvelerinde de başarılı
tetra; fiyat performans canım ankaramın nitelikli kahvecisi
niji; baya oldu sipariş vermeyeli ama verdiklerimde hep memnun kaldım
millestone; aylık kahve alımında tanıştım, tekrar sipariş oluşturacağım firmalardan biri.

Ben Boxx Coffee derim, ortada çok bulunmazlar, çok şekil yapmazlar, çok indirim vesaire olmaz. Basitçe işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum

Geri