• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baklagil öğütmek için ne almamı tavsiye edersiniz?

Hocam bıçaklı kesiciler bu işi görebilir toz kıvamına kadar getiriyor bazıları fakat daha büyük boyutlu istiyorsaniz seramik öğütücü alınabilir ikinci el olarak

O tarz işler (ve daha binbir türlü öğütüm/kıyım/yıkım) için kullanılan ömürlük babayiğit ektedir.

Elektrikli olanı da var. Ama seri üretim yapmayacaksanız gereksiz maliyet olur.

Ekli dosyalar

• IMG_3527.jpeg
    IMG_3527.jpeg
    52.5 KB · Görüntüleme: 123
O tarz işler (ve daha binbir türlü öğütüm/kıyım/yıkım) için kullanılan ömürlük babayiğit ektedir.

Malt öğütücü olarak ta aratabilirsiniz

Paşabahçe'nin çelik burr değirmeni tavsiye edilmeden evladiyelik iki ürün bırakayım ben de şuraya.

Bu arada kuş çok tatlı maşallah, nitelikli baklagilli uzun ömürler dilerim :)

art.pngeski taş değirmen.png

İlk kez görüyorum.
Bana serbest çağrışımla şunu hatırlattı:

ProductM68.jpg

Şaka bir yana Sözen falan denebilir dicem ama onun boyutları küçük olduğu için yukarda önerilen büyük öğütücüler iyi duruyor

Baklagilleri hafif haşlayıp ya da omni kavurup(: düz blendırda ufaltmak nasıl olur?

Çok güzel denk geldi valla bir arkadaşım için öğütücü arıyoruz glutensiz un yapması için farklı farklı şeylerden. Bu paylaştığınızın elektriklisi hangisi? 2-3 civarına bir şeyler varsa düşünelim.

İlk kez görüyorum.
Bana serbest çağrışımla şunu hatırlattı:

Ekli dosyayı görüntüle 26496

Aslında baya meşhur değirmenler. Tahıl ekilip biçilen birçok yerde tek tük kullanılıyor hala evlerde. Özellikle kakao çiftçilerinin de sık kullandığı bir değirmen diyebilirim. Melanger kullanmak yerine kakaoyu bu tip bir değirmende defalarca öğütüp yağlı macunsu bir kıvama gelince kalıplamaya alıyorlar.
Videosu da vardı bulursam paylaşırım.

Çok güzel denk geldi valla bir arkadaşım için öğütücü arıyoruz glutensiz un yapması için farklı farklı şeylerden. Bu paylaştığınızın elektriklisi hangisi? 2-3 civarına bir şeyler varsa düşünelim.

2-3 binlik yok bildiğim kadarıyla. Elektriklisi tam endüstriyel tip aşağıdaki gibi. Onlar da ortalama 15-20 bin civarında.

Ekli dosyalar

• IMG_3529.jpeg
    IMG_3529.jpeg
    94.3 KB · Görüntüleme: 48
IMG_9243.jpeg
Nitelikli haşhaş cekme makinasi. O bir klasik o bir endustri standarti o bir legend. Dua edeceksin. Gunde bir kilo cekmeden duramam.

Merhaba, muhabbet kuşum için nohut, fasülye, mercimek gibi baklagilleri öğütebileceğim bir ürün tavsiye eder misiniz?
Bence 100-150 TL'ye satılan cam kavanozlu seramik öğütücülü değirmenler bu işi görür. Kuş için olduğundan, zaten her gün 50-100 gr öğütmeyeceksiniz.

niteliksiz kahve öğütücüler var çift bıçaklı olanlardan onlar işinizi görmez mi?
images

Geri