• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Az kullanılmış fazlalıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1.700-1.300-800-800-1.000-700-1.650

Deniose

Barista
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Değirmen
K-Pro
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kozyatağı
*Aeropress- / 1,700TL/ Kaç kez kullandım hatırlamıyorum ama epey filtre var, yeniyken filtreler o kutuyu tamamen dolduruyormuydu hatırlamıyorum ama çok kullanmadığımı biliyorum.

*Kalita 185 Seramik-Pistachio/ 1,300TL/ 15-20 demleme yapmışımdır, leke ya da görsel kusuru yok.SATILDI

*Clever Dripper-Gri/ 800TL/ 2 yıl önce Dems Coffee'den almıştım ama 10 kez kullanmamışımdır. Yanında Caffeo marka kahverengi olan filtreleri de vereceğim.*Düzeltme-Bir arkadaş foto isteyince hatırladım, altına koyulan kapakta/tepside küçük bir kırık var.SATILDI

*Hoop Dripper/ 800TL/ Espresso Perfetto'dan almıştım, filtrelerin yarısı duruyor, belki biraz daha az, fotoğrafları yarın ekleyeceğim.

*Hario V60 01 Seramik/ 1,000TL- 2 adet vardı, diğeri kırılınca bunu bir kaç kez kullandım.SATILDI

*2 Adet Timemore Sever 360ml/ 700TL-1 adet fiyatı/ ikisini de çok az kullandım ama bir tanesinin kapağı kırıldı -camın 2/3 ünden fazlası sağlam- ama kullanılabiliyor ,fotolar yarın.SATILDI

* Hario Switch 200ml/ 1,650TL/ Kutudan çıkan filtrelerle kullandım, filtrelerin 1/3 ü duruyor, bir kusuru yok.SATILDI

*Kargo alıcıya ait.
*İstanbul Anadolu Yakası elden teslim olur.
*Diğerlerinin fotoları yarın.

Saygılar.

Son düzenleme:
Clever'ın kapaklarının olduğu fotolardaki çizikler, masanın çizikleri, anlaşılıyor gerçi ama belirtmek istedim

Kalita, Clever, v60 , switch, timemore server-2 adet- satıldı

Diğerleri güncel.

Son düzenleme:
Geri