• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aydın’dan merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tatman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tatman

Yeni Üye
İsim
Tarık atman
Daha fazla  
İsim
Tarık atman
Tarık Atman ben. Kahve almak için araştırma yaparken siteyi keşfettim. Gayet samimi ve faydalı paylaşımlar var bunun için sizlere teşekkür ederim. Toplu alım etkinliği ile ilgili nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba! Toplu alım etkinliğinde her ay farklı bir kahveci seçiliyor ve sitelerinde satılan kahveleri daha ucuza alma fırsatına sahip oluyorsunuz. Ararsanız kahveler için reçetelerin ve deneyimlerin paylaşıldığı başlıklar da oluyor (misal). Ekipman vs. ararsanız onun için de türlü başlık rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkürler 🙏 benim anlamaya çalıştığım #1111 gibi bir numara ile siparişimi verdim diyor kullanıcılar. Sitede seçilen markaya özel bir bir kod veriliyor ve onu satıcının indirim kodu kısmına yazmanız gerekiyor sanırım. Mesela bu ay spada için Happy15 gibi bir kod var. Ben bu yolu izledim fakat satıcının sitesinde yanlış kod gibi bir ifade çıkıyor. Ben neyi eksik yapıyorum acaba

Yanıtınız için teşekkürler 🙏 benim anlamaya çalıştığım #1111 gibi bir numara ile siparişimi verdim diyor kullanıcılar. Sitede seçilen markaya özel bir bir kod veriliyor ve onu satıcının indirim kodu kısmına yazmanız gerekiyor sanırım. Mesela bu ay spada için Happy15 gibi bir kod var. Ben bu yolu izledim fakat satıcının sitesinde yanlış kod gibi bir ifade çıkıyor. Ben neyi eksik yapıyorum acaba
Evet bahsettiğiniz numara sipariş numarası. Dediğiniz gibi aylık alımdaki indirim kodunu sipariş verirken girmeniz gerekiyor. Bu ay için iki kod verildi biri 1 kiloluk paketler için (örnekte bahsettiğiniz happy15 bunun için) diğeriyse 250 gramlık paketler için (happy25 de bunun için). Onları karıştırmış olmayasınız?

Evet bahsettiğiniz numara sipariş numarası. Dediğiniz gibi aylık alımdaki indirim kodunu sipariş verirken girmeniz gerekiyor. Bu ay için iki kod verildi biri 1 kiloluk paketler için (örnekte bahsettiğiniz happy15 bunun için) diğeriyse 250 gramlık paketler için (happy25 de bunun için). Onları karıştırmış olmayasınız?
Spada ile görüştüm onların siteaine üye olmayınca kodu kabul etmiyormuş, sorun çözüldü iki adet indirimli kg kahve aldım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Geri