• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Avrupadan Ekipman almak

dualite1

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
Selam kahve severler, 1 2 ay sonra Bükreş'e gideceğim belki oradan bir yerlere geçebilirim. Şunu sorucaktım. hiç yurtdışından kahve ekipmanı aldınız mı ? aldıysanız daha ucuza geldi mi ? ve alacağınız yeri nasıl buldunuz ?

Ben V60 için ekipman almak istiyorum hazır gitmişkende belki daha ucuza gelir diye bakayım dedim tecrübesi olan var mı bu konuda ?

Elektrikli öğütücü, filtre kahve makinesi, elektrikli kettle, tartı, Aeropress ve çeşit çeşit filtreler almıştım; üstelik hepsini tek seferde getirmiştim.

Almanya’dan almıştım, bazılarını mağazadan bazılarını da netten otele sipariş vermiştim. Almanya çeşit und kalite açısından cennet. Romanya’yı bilemiyorum.

Selamlar ben geçen londradan aldım bir çok ekipman sorun yaşamadım alacaksanız o ülkenin sitelerini bulmaya çalışın

Selam kahve severler, 1 2 ay sonra Bükreş'e gideceğim belki oradan bir yerlere geçebilirim. Şunu sorucaktım. hiç yurtdışından kahve ekipmanı aldınız mı ? aldıysanız daha ucuza geldi mi ? ve alacağınız yeri nasıl buldunuz ?

Ben V60 için ekipman almak istiyorum hazır gitmişkende belki daha ucuza gelir diye bakayım dedim tecrübesi olan var mı bu konuda ?
En son APAX'ın minerallerini aldım, daha ucuza geldi açıkçası, zaten Türkiye'de bulmak da oldukça zor, gitmişken eli boş dönmeyin derim :D

Amazon'dan kalacağım adrese gönderim yaptırmıştım ben de, teslimat tarihleri +-1 gün oynayacak şekilde ayarlayıp vermiştim siparişi, bazen özel indirimlere denk gelince güzel fırsatlar da yakalanıyor :coffee:

Amazon'dan kalacağım adrese gönderim yaptırmıştım ben de, teslimat tarihleri +-1 gün oynayacak şekilde ayarlayıp vermiştim siparişi, bazen özel indirimlere denk gelince güzel fırsatlar da yakalanıyor :coffee:
çok uzun kalmayacağım ya teslimatın yetişmeme ihtimali var ondan o riskli geldi yerel mağazalar bulmaya çalışayım en iyisi

Geri