Azalıyorsa iyi. Bir arkadaşımın tanıdığı aynı şekilde aşıdan sonra parmaklarda uyuşukluk yaşamış. Sanırım bazı parmaklara kan gitmemiş demişti. Ameliyat olacaktı sanırım. Sonrasını bilmiyorum. Geçmiş olsun.Dün sabah 9.30'da aşımı oldum. Uykusuzdum diye pek bir şey anlamadım o an. Uyandığımda sol kolda biraz ağrı vardı. Aşırı rahatsız edici değil sadece yana doğru kolu kaldırırken hissediliyor. Bana enteresan gelen sol serçe ve yüzük parmağımda uyuşukluk yaşamam oldu. O da azalıyor şu an ama garip![]()
2. Doz biontech fena devirdi bu sefer. İlk dozda kol ağrısı hariç birşey hissetmemiştim. Ama bu sefer dayak yemişten beter oldum. Her yerim ağrıyor.
Herkes tabi ki aşı yaptırıp yaptırmamak konusunda özgür, burada bir "linç" meselesi olursa sadece aşı karşıtlığına olacak bir tavır olur bu. Aşı karşıtlığının savunulacak bir yanı olmadığından da haksız bir tepki olmaz. Bununla beraber başlık gayet sakin gitmiş, kimsenin linç edildiği yok, müsterih olunNormal şartlarda olmayı düşünmüyordum. Bir süre daha beklemeyi planlıyordum. Linç atılabilir tercih meselesi. Arkadaşım "sen olursan ben de olurum" deyince biontech olmuş bulundum. 5 saat sonra kolum ağrımaya başladı. Sonraki gün kalkmıyordu. Ardından azar azar geçmeye başladı ağrısı.
Özür dilerim bu konuda. Tartışmalı olan mesajlarımı siliyorum kalabalık yapmasın diye. Bana cevaben yazan arkadaşların hepsinin de mesajlarını gayet net bir şekilde anladım. Onlardan da aynı şeyi bekliyorum. Kalabalık yaptığım için kusura bakmayın.Konu sahibinin ilk cümlesindeki ricasında olduğu gibi konuda aşı yaptırılmalı mı yaptırılmamalı mı muhabbeti dönmüyordu. Aşı olanlar deneyimlerini paylaşıyorlardı ve tartışmaya mahal verecek herhangi bir durum yoktu. Bu konunun böyle kalmasını dilerim. Aşısını yaptıran yaptırsın, yaptırmayan yaptırmasın. Tartışmak isteyen ekşi sözlük'te tartışabilir.