• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Artan fiyatlar sonrası olası forum başlıkları (geyik başlık)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanal Baharat'ın görevden affını talep etmesi

Yakında nitelikli su içeceğiz ancak ;D

- Geleneklerimize dönüş: adım adım nohut ile Türk kahvesi yapımı.

Son düzenleme:
Bu gibi başlıkları gördükçe Türkiye'nin dünyada en mutlu şekilde fakirleşen ülke olduğu haberi geliyor aklıma. Dolar 4 liraya 5 liraya çıkarken her kuruşun artışında çok üzülüyordum. 10 liraya çıkana kadar da "dolar 10 lira olacak, bi sıfır daha atıp yola devam edeceğiz" esprisi vardı. Artık esprilerin de tadının tuzunun kaçtığını hissediyorum. Ya da mizah anlayışım değişmiştir, bilmiyorum.

Alım gücümüzün ciddi şekilde düştüğünü tekrar tekrar ifade etmeme gerek yok. Ama kahve özeline gelirsek, zamları umursamıyorum. Bir sigara tiryakisi sigara fiyatlarına gelen zammı kadar umursuyorsa kahve de benim için aynı.
Yanlış anlaşılmasın, tuzu kuru biri değilim. Ama kahve içmediğim zaman diğer şeylere daha çok para harcadığımı fark ettim. O yüzden günlük 1 bardak kahve lüksümden vazgeçmeyi düşünmüyorum. Beni ve forumun hatrı sayılır bir kısmını anlatan şu söz aklımın bir köşesinde yer etmiş: "Halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok."

Son düzenleme:
"stoğundaki kahveleri 200 liraya kazıklamaya pardon satmaya çalışmak etik midir, esnaflık mıdır, en basitinden ayıp mıdır?" mesela güzel bir başlık. ya da "hiç vicdanınız var mı?" bak mesela bu da güzel bir başlık. "senden kahve alacağıma gider instant içerim" bak bu da fena bir başlık değil.

Arkadaşlar sakin olun yakında kahve ihtiyacınızı ben karşılayacağım yeşil kahve filizlendirdim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-12-03 at 19.47.05.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-03 at 19.47.05.jpeg
    63.7 KB · Görüntüleme: 64
Geri