DecafinitelyNot
Yeni Üye
- İsim
- Osman
Daha fazla
- İsim
- Osman
Selamlar, nitelikli kahveyle yeni tanışmış birisiyim. Ekipman olarak Molent Pocket ve Hario V60 demleme seti kullanıyorum. Bir büyüğüm sayesinde Coffe Department'in kavurduğu Finca Milan ile tanıştım. Biraz araştırdım bazıları tarafından abartılı ve yapay bulunsa da benim için harika bir deneyimdi. Sizlerden böyle deneysel kahve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkürler!
Merceğimde olanlar:
La Riviera
Coffe Department'ın websitesinde gördüğüm bir başka kahve. Forumdaki yorumları okuduğumda keskin bir yanmış tereyağımsı tat olduğunu gördüm. 125g'lık bir paketini aldım. 8 günlük bir beklemenin ardından tadım yapabildim yoğun keskin bir tat var muhtemelen tadını bilmediğim kekik balı notası. Finca Milan'ın yanına kesinlikle yaklaşabileceğini düşünmüyorum. Natural kahvelerden devam edeceğiz gibi duruyor.
Önerileriniz doğrultusunda bu alanı güncelleyeceğim...
Merceğimde olanlar:
La Riviera
Coffe Department'ın websitesinde gördüğüm bir başka kahve. Forumdaki yorumları okuduğumda keskin bir yanmış tereyağımsı tat olduğunu gördüm. 125g'lık bir paketini aldım. 8 günlük bir beklemenin ardından tadım yapabildim yoğun keskin bir tat var muhtemelen tadını bilmediğim kekik balı notası. Finca Milan'ın yanına kesinlikle yaklaşabileceğini düşünmüyorum. Natural kahvelerden devam edeceğiz gibi duruyor.
Noite'den Colombia, Monteblanco Citrullus Washed
Finca Milan'dan sonra aradığım kahve sanırım tam olarak bu. Kavurucu da gayet başarılı bir iş çıkarmış öneri üzerine içtiğim bu kahveye bayıldım. Deneysel kahve sevenlerin tatmasını isterim.Önerileriniz doğrultusunda bu alanı güncelleyeceğim...
Son düzenleme: