• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
@Ömer Aydın 125 gr seçeneği eklenmiş. Bunun için teşekkürler ancak bazılarında 250 gr aktif olmasına rağmen 125 gr seçiminde stokta yok diyor, bazılarında da 125 gr seçeneği yok.

@Ömer Aydın 125 gr seçeneği eklenmiş. Bunun için teşekkürler ancak bazılarında 250 gr aktif olmasına rağmen 125 gr seçiminde stokta yok diyor, bazılarında da 125 gr seçeneği yok.
Merhaba @Kahveşeker sadece stoğu yeterince olanların denenmesi için 125 gram seçeneğini açmıştık fakat bitme olasılığı artanlar var bunları kapıyoruz.

coffenutz bugüne dek üzmedi. Çekirdekleri beklemedeyiz.

Ekli dosyalar

• IMG_5958.jpeg
    IMG_5958.jpeg
    176.3 KB · Görüntüleme: 221
@Ömer Aydın bey merhaba, indirim için teşekkür ederim, Endonezya Mas Iyan Double Fermantation stokta görünmüyor, stoğa ne zaman girer, esasen salt bu kahve için bir sepet yapmayı düşündüm, bir de harman kahvenin içinde yıkanmış ve naturel karışık mı? yoksa yıkanmışları sadece yıkanmışla mı harman yapıyorsunuz?

@Ömer Aydın hocam çekilişe sipariş geçenleri dahil ediyorsunuz değil mi?

@Ömer Aydın bey merhaba, indirim için teşekkür ederim, Endonezya Mas Iyan Double Fermantation stokta görünmüyor, stoğa ne zaman girer, esasen salt bu kahve için bir sepet yapmayı düşündüm, bir de harman kahvenin içinde yıkanmış ve naturel karışık mı? yoksa yıkanmışları sadece yıkanmışla mı harman yapıyorsunuz?
Merhaba @Bigvocate Mas Iyan stok sayımını yaptım ve açtım bir süre daha bizlerle

Ofis No.1: Harman'ın bazı şu anda ağırlıklı Yirgacheffe fakat geri kalan tamamen o günkü kavrum planlamasına göre sürpriz olarak oluşuyor naturel, yıkanmış veya elimizdeki ilgili kahve ne varsa karışık yani.

Son zamanlardaki Kolombiya yoğunluğundan gına gelmişti, Etiyopyalar çok iyi oldu. 125g olması daha iyi oldu. deneyip beğendiklerimle ay sonu bir alım daha yaparım umarım.

merhaba hayırlı olsun kahvelerinizi severek içen birisiyim @Ömer Aydın gövdeli kahveler seviyorum meyve notası değilde kahvenin kendi tadını alacağım nota kısmınlarını anlayamadım hangilerinde gövdeli tat alırım v60 demleme için ?

merhaba hayırlı olsun kahvelerinizi severek içen birisiyim @Ömer Aydın gövdeli kahveler seviyorum meyve notası değilde kahvenin kendi tadını alacağım nota kısmınlarını anlayamadım hangilerinde gövdeli tat alırım v60 demleme için ?
Merhaba @izmirkahvesi Kolombiya Coocentral öneririm bu durumda. Hatta bu kahvenin 10 agtron daha koyusunu düşünüyorum bu daha "kahve gibi kahve" olacaktır.

Arkadaşlar, "Sonraki Kavrum Tarihi" 10.12.25 Çarşamba'dan 12.12.25 Cuma'ya çekilmiştir. 125G kapanmıştır, ilginiz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 8 Aralık kavrumları da yola çıktı yarın 10 Aralık kavrumları ile devam edeceğiz herhangi bir aksama yok her şey planlandığı gibi gidiyor.

Şimdiden ulaşan yüzlerce siparişimiz olduğuna göre artık tadımlara başlayabiliriz diye düşünüyorum, her türlü yorumunuzu bekliyoruz.

Sevgiler, selamlar.

Eve gelir gelmez CoffeeNutz kargo paketimi actim, tekrardan CoffeeNutz ailesine cok tesekkur ederim..

Ekli dosyalar

• IMG_8632.jpeg
    IMG_8632.jpeg
    228.3 KB · Görüntüleme: 151
Geri