Teşekkürler
@weltschmerz dediğiniz gibi cesaret istiyordu aslında biraz ek süreleri tahmin etmiş ve yazmıştım ancak geçen senelerden yüksek gelen siparişler planları zora soktu ve maalesef bazı durumlarda 5 güne varan gecikmeler yaşandı.
Bu gecikmeler beni her olasılıkta çok üzüyor fakat eğer gönderdiğim kavrumlardan memnun olmayanlarınız olsaydı bu daha da üzerdi.
Bu kampanyada bir kısır döngüyü kırdık, kolay olanı değil zor olanı seçtik fakat geri dönüşleriniz doğru yaptığımızı gösteriyor.
En güzel tarafı da bu modelin sürdürülebilir olması. Tutarlılığı sağlayan bir süreci zaten bu kampanyada tasarlamış oldum ve bu ancak başında bulunduğum yüzlerce partiye aynı anda odaklanarak tek oturumda yapabileceğim bir şeydi... Nihayet şimdi kapasite artışı mümkün - o da yakındır.
Bu arada teklifin çok güzel su kiti olabilir veya bizim kahvelerle iyi giden "Pınar (Uludağ)", "Nestle (Uludağ)" kullanarak kahvelerimiz tadılabilir, bu şekilde daha çok katılım sağlayabiliriz.
Aslında özkütle tarafında ilginç bulgulara sahip olmaya başladım ve bu konuda kampanya sonunda bazı paylaşımlarım olacak ancak şimdi en popüler olan
Agtron üzerinden yürüyelim derim.
Şimdi tadım zamanı, mümkünse belirttiğim sular ile elinizdeki farklı agtronlarda kahveleri tadarak yorumlarınızı yapabilirsiniz. Şu anda aynı kahveye sahip olanlarınız aralarında bahsettiğim +-6 Agtron skalasında neyden hoşlanıp neyin hoşuna gitmediğini belirtebilir - hem bu da yakında daha dar bir marjda çalışacağım için bize kampanyanın bir hediyesi olmuş olur.
Bu şekilde kahvelerin üzerinde farklı türden bir sohbet geliştirebileceğimizi düşünüyorum.
Değerli ve değerbilir yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler