• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Atakan bey pazar günü olmasına rağmen zahmet edip WhatsApptan ulaştı bana sağolsun Alto Cielodaki sorunu çözdük çok güzel bi çıktı aldım eşim de daha tatmadan kokladığı an bu sefer olmuş dedi hatta. Zaten kavrumlardan şüphem yoktu sonuç olarak benim demlemeyi beceremediğimi teyit etmiş olduk 😂
selamlar, sizin için uygunsa reçeteyi paylaşabilir misiniz :)

selamlar, sizin için uygunsa reçeteyi paylaşabilir misiniz :)
Merhaba, aslında sitedekinin aynısını kullandım sadece blooming sonrası döküşleri özellikle de sonuncuyu agresif şekilde yaptım Atakan bey kahveyi çözemediğimi düşündüğü için. Reçetede olduğu gibi o döküşleri 15 saniyeye sığdırdım. Bir de tuz boyutunda öğütüm önerdi kingrinder k6da 85 click kullandım o da çok az büyük kaçsa da hemen hemen tariflenen öğütüme yakındı. Ben kokuda çiçeksiliği ve asiditeyi yakalıyordum aslında ama bu demleme ile hem koku çok daha ön plana çıktı hem tam anlamıyla "mandalina asiditesi" hem de meyvesi tropikal aromalara ulaşmış oldum kahvenin üzerindeki o olmamışlık ortadan kalkmış oldu. Su nestle pure life 91 derece. Hala hedef süreye ulaşamıyorum 1:55 2:00 arası bitiyor ama onun da kağıttan kaynaklandığını düşünüyorum.

Benim genel olarak anaerobik etiyoplarla ilgili deneyimim biraz daha degas/dinlenme istemeleri yönünde. O yüzden bıraktım ben de bekliyorum öyle.
Şimdi tekrar bi denedim ve kokular düzelmeye başlamış, parfümsülük ve vişne kokuları hakim (kavrum 25.12, 99 agtron, özkütle 560 g/L). Bana göre hala dinlenmeye ihtiyacı var

Altı Cielo geshayı keyifle tükettim ama Etiyopya Bontiana o bana bakıyor ben ona. 2 de 1 yaptık.

Altı Cielo geshayı keyifle tükettim ama Etiyopya Bontiana o bana bakıyor ben ona. 2 de 1 yaptık.
Merhaba @BOZOK,

Gaz salınımının kaçıncı günündesiniz? Eğer sorunu çözemezseniz mutlaka Whatsapp Kahvesever hattına yazmanızı tavsiye ederim. Mutlaka bir çözüm buluruz :)

Merhaba @BOZOK,

Gaz salınımının kaçıncı günündesiniz? Eğer sorunu çözemezseniz mutlaka Whatsapp Kahvesever hattına yazmanızı tavsiye ederim. Mutlaka bir çözüm buluruz :)
Kahve şuan yanımda değil yanlış hatırlamıyorsam 18 Aralık kavrumlu olmalı

Geri