• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ülkenin ve belki de forum tarihinin en acayip en belirsiz döneminde toplu tadım etkinliğine seçilen @Gordion Coffee Roastery 'nin bu zorlu süreci gayet soğukkanlılıkla ve profesyonelce yönettiğini düşünüyorum. Bu yüzden @TarıkTercan bey'e teşekkür ediyorum🙏🏻.
2022 yılının da kavurucusuyla, kahveseveriyle çok daha güzel bir yıl olmasını diliyor, bu vesileyle tüm kahvesever dost ve arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum... 🙂

Son düzenleme:
Ülkenin ve belki de forum tarihinin en acayip en belirsiz döneminde toplu tadım etkinliğine seçilen @Gordion Coffee Roastery 'nin bu zorlu süreci gayet soğukkanlılıkla ve profesyonelce yönettiğini düşünüyorum. Bu yüzden @TarıkTercan bey'e teşekkür ediyorum🙏🏻.
2022 yılının da kavurucusuyla, kahveseveriyle çok daha güzel bir yıl olmasını diliyor, bu vesileyle tüm kahvesever dost ve arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum... 🙂
Recep Bey merhaba,

Güzel değerlendirmeleriniz için ben teşekkür ederim. 🙏

Gordion seçiminden inanılmaz memnun kaldım, kahveler muazzam kokuyor. 4 ocak kavrumlu kahvelerimi yavaş yavaş deniyorum, shantawene ve gedeb worka'yı açtım, özellikle gedeb worka'dan harika verim aldım. küçük bir ricam olmuştu, sağolsunlar beni üzmediler. çok tatlı insanlar, kaliteli çalışıyorlar, umarım ki hep bu şekilde devam ederler :)

Gordion seçiminden inanılmaz memnun kaldım, kahveler muazzam kokuyor. 4 ocak kavrumlu kahvelerimi yavaş yavaş deniyorum, shantawene ve gedeb worka'yı açtım, özellikle gedeb worka'dan harika verim aldım. küçük bir ricam olmuştu, sağolsunlar beni üzmediler. çok tatlı insanlar, kaliteli çalışıyorlar, umarım ki hep bu şekilde devam ederler :)

Kesinlikle katılıyorum. Bende de kahvelerin 4 ocak kavrumu var. Dün worka'yı ilk kez demlemek için açtım. Koku muhteşem, öğütünce daha da bi güzelleşti. Çok keyifliydi.

Gordion'dan Kahve Klubü'ne özel Aralık indirim kampanyasından kahve aldım. Daha önce Santa Rosa ve Keramo kahvelerini çok başarılı bulduğum firmanın diğer kahve çeşitlerini de deneyimlemek istedim. "Blue Bataq" Endonezya kahvesi tam bir fiyasko çıktı ne yazıkki, muhtemelen yanlış kavrum sonucunda çekirdekler niteliğini ve aromasını kaybederek acımsı ve asiditesi yüksek hale gelmiş. Firmaya ulaşıp durumu anlattım ancak ürünle ilgili bir sorun olmadığını söylediler. Bunca yıllık kahve tecrübelerime dayanarak sizleri de uyarmış olayım blue bataq almayı düşünenler varsa beklentilerini minimumda tutsunlar nitelikli kahveden ziyade robusta granül kahve ayarında bir tadım deneyimlemiş olursunuz. Saygılar ..

2021 den bu yana nası beklediniz bu yorumu yazmak için enteresan?

Geri